Camera de Comerţ şi Industrie Braşov prin Departamentul Formare Profesională, organizează cursul:“AGENT (BROKER) IMOBILIAR”
Cursul se adresează persoanelor care doresc o perfecţionare în domeniul imobiliar (cod COR – 341301), celor care doresc să aibă oportunitatea de a cunoaște oameni noi sau celor care doresc să-și fructifice eficient timpul liber.

Activitatea se adresează totodată acelor persoane care au deja conexiuni în portofoliul lor de clienți și care își doresc un al doilea job, care să le aducă un plus în ceea ce privește confortul financiar și consolidarea relațiilor interumane de prietenie.
Un agent imobiliar trebuie să fie un bun consilier, un fin observator şi un expert în coordonare. Trebuie să ştie să asculte cu atenţie ce spun clienţii şi să le identifice dorinţele şi nevoile, trebuie să aibă intuiţie şi abilităţi excelente de cercetare, pentru a găsi proprietatea perfectă şi, de asemenea, trebuie să se asigure că toată lumea îşi face datoria, până la finalizarea tranzacțiilor și semnarea actelor.

Din tematica cursului menționam:

 Comunicare; Codul manierelor în agenţiile imobiliare; Arta negocierii; Etica agentului imobiliar; Agentul imobiliar profesionist;
 Comunicare în Lb. engleză;
 Instrumente de cercetare a pieţei imobiliare; Managementul agenţiei imobiliare; Piaţa imobiliară şi marketingul imobiliar;
 Legislația specifică în vigoare; Noţiunea actului juridic civil; Definiţia şi conţinutul dreptului de proprietate; Aspecte ale regimului juridic al circulaţiei imobilelor; Contracte; Prevederi specifice agenţiilor imobiliare; Procedura actelor notariale;Procedura succesorală;Legea cadastrului;Legislaţia şi metodele folosite în evaluare;
 Evaluarea imobiliară (apartamentelor, terenurilor, caselor şi spațiilor comerciale);
 Utilizarea calculatorului.

Costul programului de formare: 800 lei+TVA (membrii CCI Brașov beneficiază de o reducere de 10%)

Relaţii suplimentare se pot obţine la telefoanele: 0728-137729 e-mail: manuela.lacatus@ccibv.ro .

DIRECTOR GENERAL,                                                                                                       D.F.P.,
Cosmin ROȘIA MICU                                                                                                        Daniela GIOL