Camera de Comerț și Industrie Brașov este gazda unei misiuni economice Italiene organizată la Brașov  de Asociația Întreprinzătorilor Italieni ”Confartigiano”.

Întâlnirea cu oamenii de afaceri italieni aflați la Brașov are  scopull de a prospecta piața brașoveană în vederea înființării unor firme în domeniul imobilair și în domenii conexe cum ar fi producția de mobilă, amenajări interioare, instalații sau acoperișuri.

Eveniment se va desfășura la sediul CCI Brașov, Sala de Conferințe.

Cu această ocazie italienii au aflat despre avantajele și dezavantajele sistemului economic din România, despre oportunitățile de afaceri din zonă cât și despre potențialul economic al Brașovului iar oamenii de afaceri brașoveni, prezenți la întalnire, au avut ocazia de a afla despre sistemul italian.

Delegația este condusă de domnul Paolo Picchio – reprezentantul Asociației Întreprinzătorilor Italieni ”Confartigiano”. În componența delegației sunt companii din domenii diverse: producător de uși, ferestre; producător de containere pentru deșeuri menajere, pentru tonere si baterii uzate, deșeuri farmaceutice, containere „ECO DOG”, containere ecologice; producător de perdele, draperii, jaluzele, țesături, tapet, dar Și articole pentru exterior: umbrele solare, copertine, mobilier de gradina, etc.; producător mobilier de birou, pereți despărțitori și mobilier de recepție; producător de ferestre în aluminiu, PVC, lemn-aluminiu, porți PVC, structuri metalice (scări de interior si balustrade), grilaje metalice, garduri, etc; producător corpuri de iluminat; producător mobila pentru apartamente, birouri, spatii comerciale, HORECA; construcții imobiliare, tip module; producător mobilier de bucătarii in serie si pe baza de comanda.

Întâlnirea se va finaliza cu un B2B matchmaking.