Camera de Comert si Industrie Brasov in colaborare cu Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Tara Barsei” Brasov, organizeaza in perioada 27 - 28 aprilie 2017 o sesiune de instruire pe probleme de PSI.

In cadrul instruirii, oficiali ai ISU Brasov precum si experti specializati pe probleme de PSI vor prezenta atat aspectele legale cat si exemple practice concrete referitoare la modul de aplicare a modificarilor legislative recente, pentru a cunoaste masurile din domeniul PSI care trebuie luate pentru indeplinirea conditiilor minime de securitate la incendiu, in vederea evitarii oricarui incident.
Vor fi analizate principalele acte normative privind apararea impotriva incendiilor, printre care amintim:
- HOTARAREA nr. 915 din 3 noiembrie 2015 privind stabilirea criteriilor pentru oprirea functionarii ori utilizarii constructiilor sau amenajarilor determinate de incalcarea grava a cerintei de securitate la incendiu.
- HG nr. 571/2016 - aprobarea categoriilor de constructii si amenajari care se supun avizarii si/sau autorizarii privind securitatea la incendiu
- Ordinul nr. 129/2016 pentru aprobarea Normelor metodologice privind avizarea si autorizarea de securitate la incendiu si protectie civila
- Ordonanta nr. 17/2016 privind obtinerea autorizatiei de securitate la incendiu pana la data de 30 iunie 2017.
-Normativul de Siguranta la foc, indicativ P 118-99
-Normativul privind securitatea la incendiu a constructiilor - Instalatii de stingere, indicativ P118/2
-Normativ privind securitatea la incendiu a constructiilor- Instalatii de detectare, semnalizare si avertizare, indicativ P118/3
Instruirea va avea loc in zilele de 27 si 28 aprilie 2017, la sediul CCI Brasov, intre orele 14.00-18.00.

Relaţii suplimentare se pot obţine la telefon:
0268-547080, e-mail: adrian.rogoz@ccibv.ro

DIRECTOR GENERAL,                                                                                                     ȘEF DEPARTAMENT
                                                                                                                                   FORMARE PROFESIONALĂ,
Cosmin ROȘIA MICU                                                                                                              Daniela GIOL