Loading...
  • tradex

Camera de Comert si Industrie Brasov prin Euro Info Centre RO825 a derulat o serie de proiecte atat la nivel national, cat si la nivel european. Scopul acestor proiecte este, pe de o parte, sprijinirea mediului de afaceri astfel incat acesta sa beneficieze de informatiile si oportunitatile comerciale generate de extinderea Uniunii Europene si, pe de alta parte, consultarea agentilor economici cu privire la politicile de guvernare ale Uniunii Europene.

 

arcanova  ARCA NOVA

Are ca obiectiv organizarea de evenimente de cooperare in cadrul unor targuri internationale. Participantii beneficiaza de o agenda personalizata de intalniri de afaceri cu societati comerciale interesate de colaborare. Proiectul se bucura de expertiza a 21 de parteneri - Centre Euro Info - din 11 tari: Bulgaria, Danemarca, Germania, Franta, Italia, Marea Britanie, Polonia, Romania, Slovacia, Spania si Ungaria.

 
ENTER

ENterprises and Trademarks in European Regions isi propune dezvoltarea spiritului antreprenorial si facilitarea acesului la informatii privind proprietatea industriala si masurile care trebuie intreprinse pentru protectia marcilor. Partenerii din proiect sunt 7 Centre Euro Info din: Italia (Campobasso), Bulgaria, (Dobrich, Rousse) si Romania (Brasov, Baia Mare, Bucuresti si Constanta).

ere ERE

Entrepreneurial Regions in Europe prin actiunile sale contribuie la facilitarea dialogului si a cooperarii intre reprezentantii IMM-urilor si autoritati, in vederea identificarii dificultatilor intampinate de antreprenori in activitatea lor si crearea premizelor de dezvoltare a unui cadru legislativ care sa incurajeze dezvoltarea afacerilor si inovatia

LSP SPIRIT

Paneuropean Entrepreneurship Spirit for European Logistics Service Providers se adreseaza societatilor comerciale din domeniul transportului si logisticii si are urmatoarele obiective: stimularea antreprenorilor pentru crestere economica si competitivitate in sectorul transportului si logisticii; incurajarea spiritului antreprenorial transnational; incurajarea intreprinderilor pentru a se lansa in activitati legate de transport si logistica transnationala. Euro Info Centre RO825 Brasov deruleaza acest proiect alaturi de Centre Euro Info din Belgia, Bulgaria, Germania si Marea Britanie.

rompanels ROM PANELS

Proiectul are ca obiectiv crearea unui mecanism coerent de consultare a mediului de afaceri, prin care sa se colecteze opinii si propuneri de imbunatatire a politicilor europene care au impact asupra intreprinderilor si antreprenoriatului. In Romania, in acest proiect sunt implicate 7 Centre Euro Info (Timisoara, Brasov, Baia Mare, Bucuresti, Constanta, Galati, Valcea). La nivel european, exista inca 18 astfel de proiecte, derulate de catre 163 de Centre Euro Info