Loading...
 • tradex

een

Enterprise Europe Network este o inițiativă a Comisiei Europene concepută pentru a sprijini IMM-urile să inoveze şi să-şi dezvolte activitatea pe alte piețe, oferindu-le în acest sens servicii specializate de sprijin care sunt acordate prin intermediul unor organizații cu expertiză în aceste domenii, în fiecare regiune a Uniunii Europene. În cea mai mare parte, aceste servicii sunt gratuite și pot lua forma unor servicii individualizate care răspund nevoilor punctuale ale fiercarei companii care se adresează organizațiilor membre EEN în vederea obținerii de sprijin.

Consorţiul BISNet Transylvania, având în componenţa sa şapte organizaţii din regiunile Centru şi Nord-Vest, este finanţat de Comisia Europeană, prin Programul pentru Competitivitate a Întreprinderilor Mici si Mijlocii (COSME) pentru a furniza serviciile de sprijin pentru afaceri şi inovare promovate sub sigla Enterprise Europe Network.

Camera de Comerț și Industrie Brașov este membră a Enterprise Europe Network din anul 2015 şi, alături de ceilalţi parteneri ai Consorțiul BISNet Transylvania, oferă următoarele categorii de servicii companiilor din Regiunea Centru dar și institutelor de cercetare, universităților, centrelor tehnologice, asociațiilor de întreprinzători:

 • identificarea de parteneri de afaceri în Europa;
 • identificarea de parteneri pentru realizarea de transfer tehnologic în domenii specializate și posibilitatea promovării pe piața europeană a tehnologiilor produse în regiune;
 • acces la informații din domeniul politicilor europene, al legislației europene de interes pentru mediul de afaceri;
 • informații și asistență specializată cu privire la programele și oportunitățile de finanțare existente în domeniul cercetării, inovării și dezvoltării afacerilor;
 • identificarea de parteneri pentru dezvoltarea de proiecte în domeniul cercetării-dezvoltării-inovării;
 • sprijin în vederea participării la târguri și evenimente de promovare organizate de instituții similare din Europa;
 • facilitarea participării IMM-urilor la consultări publice privind impactul legislatiei Europene și procesul de formulare a politicilor Europene;
 • sprijinirea IMM-urilor cu potențial din Regiunea Centru în consolidarea capacității de management a inovării.

NE IMPLICĂM ÎN SPRIJINIREA MEDIULUI DE AFACERI!


Enterprise Europe Network (EEN) este o inițiativă a Comisiei Europene cu scopul de a sprijini IMM-urileinoveze şi să-şi dezvolte activitatea pe alte piețe, oferindu-le în acest sens servicii specializate care sunt acordate prin intermediul unor organizații cu expertiză în diferite domenii din întreaga lume.
Rețeaua este activă în mai mult de 60 de țări, reunind 3.000 de experți din peste 600 de organizații membre.
Aceste servicii sunt gratuite, individualizate și răspund nevoilor punctuale ale fiercărei companii.

CAUȚI UN PARTENER DE AFACERI ÎN STRĂINĂTATE?
Camera de Comerț și Industrie Brașov prin centrul său Enterprise Europe Network oferă companiilor o gamă complexă de servicii de sprijin pentru internaționalizarea afacerilor.

Oferim în mod GRATUIT:
 • Asistență personalizată pentru identificarea de parteneri de afaceri în baza de date EEN, ce cuprinde peste 6000 de IMM-uri;
 • Participarea la întalniri B2B din cadrul târgurilor și expozițiilor naționale și internaționale;
 • Informații cu privire la programele europene și oportunitațile de finanțare existente.

een2

AI NEVOIE DE TEHNOLOGIE NOUĂ?
Asigurăm GRATUIT asistență personalizată pentru consolidarea MANAGEMENTULUI INOVĂRII prin instrumente de evaluare online, analiză și raport comparativ cu firme din UE din același sector de activitate.


een3

Dacă doriți să optați pentru oportunitățile oferite de rețeaua EEN, vă rugăm să accesati link-urile de mai jos:
CREAREA PROFILULUI DE COOPERARE ÎN AFACERI
EVALUAREA MANAGEMENTULUI INOVĂRII IN CADRUL COMPANIEI DUMNEAVOASTRĂ

CONTACT

een2

facebook-een linkedin-een logo-een


linkedin-eenlinkedin-een

Informațiile și opiniile exprimate în acest material sunt cele ale autorilor și nu reflectă neapărat opinia oficială a Agenției Executive pentru IMM-uri (EASME), a Comisiei Europene sau a altor instituții europene. EASME nu garantează acuratețea informațiilor incluse în acest material. Nici EASME, nici Comisia Europeană sau orice persoană care acționează în numele acestora nu poate fi considerată responsabilă pentru modul în care ar putea fi utilizate informațiile din acest material.