Loading...
  • tradex

Calendar de evenimente

Luna precedentă Ziua precedentă Ziua următoare Luna viitoare
Lună Săptămână Astăzi Caută Sari la luna
Seminar: Cadrul legislativ al obținerii avizului și autorizației de securitate la incendiu
Joi, 23 Noiembrie 2017, 12:00 - 14:00
Contact evenimente@ccibv.ro

Camera de Comerț și Industrie Brașov în parteneriat cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Țara Bârsei” Brașov, organizează în data de 23 noiembrie 2017 ora 12,00 un seminar cu tema: ”Cadrul legislativ al obținerii avizului și autorizației de securitate la incendiu - interpretări și explicații/soluții practice”.

Scopul acestui eveniment este de a reuni factorii implicați în procesul de autorizare și beneficiarii acestor autorizații și de a clarifica activitatea desfășurată de ISU Brașov precum și obligațiile ce revin acestor factori.

Seminarul se adresează reprezentanților autorităților locale, instituțiilor publice și ai societăților comerciale care functioneaza fără autorizații la incendiu, arhitecților și proiectanțior în construcții.

Seminarul, care se doreste a fi unul interactiv, va fi sustinut de experti ai ISU BRASOV si se adreseaza reprezentantilor autoritatilor locale si ai societatilor comerciale care functioneaza fara autorizatii de securitate la incendiu, arhitectilor si poriectantior.

Seminarul se va desfășura la sediul CCIBV, str. Mihail Kogalniceanu 18-20, Sala de Conferințe.

Relații suplimentare: evenimente@ccibv.ro.

Locatie sediul CCI Brașov