Loading...
  • tradex

Calendar de evenimente

Luna precedentă Ziua precedentă Ziua următoare Luna viitoare
Lună Săptămână Astăzi Caută Sari la luna
TOPUL NAȚIONAL AL FIRMELOR - faza județeană,
De Marți, 04 Septembrie 2018 -  10:00
Până Joi, 15 Noiembrie 2018 - 22:00

Camera de Comerț și Industrie Brașov organizeaza în luna noiembrie 2018, cel mai important eveniment de afaceri Topul Național al Firmelor- faxa județeană, ediția a XXV - a.

Topul Național al Firmelor – Faza Judeţeană, organizat în exclusivitate de Camera de Comerț și Industrie Brașov este un reper pentru mediul de afaceri, o ierarhie a celor mai competitive firme din județul Brașov.
Ajuns la cea de-a XXV-a ediție, Topul Național al Firmelor - faza județeană este un eveniment premium al comunității de afaceri locale, al celor care, prin pasiune și perseverenţă, şi-au respectat angajamentul la excelenţă.

Este un clasament transparent și corect, realizat pe baza unei metodologii complexe, unitar valabilă la nivel național.

Metodologia de întocmire a clasmentelor poate fi consultată aici

- anexa 1: Corespondenţa dintre domenii şi grupe de activitate

- anexa 2: Elementele din situaţiile financiare utilizate în metodologia de realizare a topurilor de firme

- anexa 3: Ponderile indicatorilor utilizaţi la calculul punctajelor

Parteneriatul la acest eveniment vă dă ocazia de a vă prezenta produsele, serviciile și organizația celor mai importanți antreprenori brașoveni, celorlalți participanți. Aici puteți consulta oferta de parteneriat.

Considerând că activitatea pe care o desfăşuraţi este de interes pentru comunitatea de afaceri vă oferim oportunitatea de a vă insera o machetă de promovare în catalogul care se va edita cu această ocazie.  Oferta de promovare poate fi consultată aici.