Loading...
  • tradex

Calendar de evenimente

Luna precedentă Ziua precedentă Ziua următoare Luna viitoare
Lună Săptămână Astăzi Caută Sari la luna
Eveniment de Brokeraj la Târgul de la Hanovra
De Luni, 01 Aprilie 2019 -  10:00
Până Vineri, 05 Aprilie 2019 - 18:00
Contact ioana.moldovan@ccibv.ro si sorina.blejan@ccibv.ro

Camera de Comerț a Marelui Ducat de Luxembourg, alături de Camera de Comerț și Industrie Brașov, Centrul Enterprise Europe Network, în calitate de coorganizator, are plăcerea de a anunța cea de-a 15-a ediție a Evenimentului Internațional de Brokeraj din cadrul Târgului de la Hanovra, organizat in perioada 1 - 5 aprilie 2019.

brokeraj hanovra
În cadrul acestui eveniment, cunoscut ca fiind cel mai important târg industrial din lume, au fost organizate începând cu anul 2005 și până în prezent, peste 30.000 de întâlniri de afaceri pentru mai mult de 4.000 de companii.
În această ediție a întâlnirilor internationale de afaceri se va evidenția rolul digitalizării în industrie, prin participarea specialiștilor în acest domeniu. Pentru a sărbători cea de-a 15-a aniversare, se vor integra câteva noi aspecte, printre care se numără și sesiunile de prezentare și un colt virtual.

Brokerajul va fi organizat alături de membrii Enterprise Europe Network și mulțe alte organizații profesionale din întreaga lume, în colaborare cu "Global Business & Markets". Evenimentul de brokeraj va acoperi toate sectoarele din cadrul Târgului de la Hanovra, și anume:
• Electronică, IT și telecomunicații;
• Producție, materiale și transport;
• Alte tehnologii industriale;
• Energie;
• Măsurători și standarde.

Condiții de participare:
Evenimentul de brokeraj este GRATUIT.
! Pentru a menține calitatea evenimentului, se percepe o taxă de 150 euro, care va fi facturată în cazul în care o companie își anulează participarea.

Pentru companiile care se înregistrează până la data de 15 februarie 2019 nu se percepe taxă de expozant sau vizitator, iar după data de 15 februarie, taxele de participare vor fi după cum urmează:
Expozanți: 119,00 euro
Vizitatori: 119,00 euro
! O taxă suplimentară de 75 euro va fi percepută pentru fiecare participant suplimentar per companie.
Înregistrarea la acest eveniment se face pe site-ul www.b2fair.com/hannovermesse2019, unde puteți găsi mai multe informații în legătură cu acest eveniment.
Vă rugăm să ne confirmați interesul dumneavoastră pentru participarea la brokeraj pe adresele de e-mail sorina.bleja@ccibv.ro sau ioana.moldovan@ccibv.ro și vă asigurăm de întreaga noastră asistență pe toată perioada înregistrării și participării la acest eveniment.

Locatie Hanovra Messe