Loading...
  • tradex

Calendar de evenimente

Luna precedentă Ziua precedentă Ziua următoare Luna viitoare
Lună Săptămână Astăzi Caută Sari la luna
Curs: DESIGNER PAGINI WEB
De Miercuri, 22 Iulie 2020 -  15:00
Până Miercuri, 29 Iulie 2020 - 18:00
Contact adrian.rogoz@ccibv.ro

Camera de Comert si Industrie Brasov va ofera posibilitatea de a participa in mod GRATUIT, online, la cursul DESIGNER PAGINI WEB, organizat in cadrul proiectului “Competitivitate in Regiunea Centru”- POCU 464/3/12/128121

Cursul “DESIGNER PAGINI WEB”, se adresează companiilor care doresc sa-si gestioneze sau sa-si creeze propriile pagini web cu ajutorul personalului propriu, care a dobandit competente in crearea, intretinerea si administrarea de pagini web.

Utilizarea pe scară largă a Internet-ului și creșterea exponențială a informațiilor publicate pe paginile web a dus la un interes crescut al firmelor pentru acest domeniu.

Designerul de pagini web desfășoară în principal următoarele activități:
• Analizarea scopului paginii web
• Proiectarea structurii site-ului
• Procesarea imaginilor, crearea de animații
• Elaborarea de prototipuri
• Realizarea site-ului
• Testarea site-ului
• Publicarea site-ului
• Intreținerea site-ului

Cursul “DESIGNER PAGINI WEB” abordeaza elementele principale utilizate in tehnologia web si include studierea limbajelor de bază folosite la realizarea unei pagini web - HTML şi CSS şi modulul de utilizare a acestora.

Cursantii vor utiliza la curs echipamente hardware si software de ultima generatie iar lectorul cursului va fi un cadru universitar specializat in IT cu bogata experienta in tehnologiile web.

Participarea la curs presupune doar cunostiinte de baza in domeniul IT (Windows si pachetul Office) fara a fi necesara cunoasterea unui limbaj programare.

La finalul cursului participanții vor realiza un site web cu ajutorul tehnologiilor dobândite la curs.

Cursul se bazează pe aplicații practice, având o durată de 32 de ore (8 cursuri a cate 4 ore).


In cadrul proiectului, pentru cursanti se ofera si catering astfel incat acestia vor beneficia de o masa gratuita la fiecare zi de curs !

Certificatul de absolvire este emis de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecției Sociale cu avizul Ministerului Educaţiei Naționale și Cercetării Științifice.

Numarul de locuri fiind limitat, inscrierile se vor face pana la data de 29 iulie 2020 dupa principiul primul sosit primul servit !

Nota: Cursurile se vor desfasura la sediul Camerei de Comert si Industrie Brasov, dupa incetarea starii de urgenta !


Inscrieri şi relaţii suplimentare la Camera de Comerţ şi Industrie Braşov – Direcţia Invăţământ Formare Profesională e-mail: adrian.rogoz@ccibv.ro, telefon:0728137724.

(detalii despre proiect gasiti aici: http://www.ccibv.ro/comunicate-de-presa/invitatie-conferinta-de-deschidere-proiect/643)

Locatie sediul CCI Brașov