Loading...
  • tradex

Calendar de evenimente

Luna precedentă Ziua precedentă Ziua următoare Luna viitoare
Lună Săptămână Astăzi Caută Sari la luna
GALA EXCELENȚEI ÎN AFACERI 2020
De Joi, 23 Iulie 2020 -  16:00
Până Joi, 10 Septembrie 2020 - 22:00

După o perioadă plină de provocări pentru întregul mediu de afaceri, Camera de Comerț și Industrie Brașov dorește să mobilizeze companiile    brașovene de succes într-un eveniment de solidaritate - Gala Excelenței în Afaceri 2020.

De 25 de ani ne întâlnim pentru a sărbători reușitele mediului de afaceri brașovean.

În ediția de anul acesta, pe lângă celebrarea succesului, este importantă unitatea mediului privat pentru a reuși să trecem împreună peste orice impas.

Motivați de misiunea noastră de a sprijini mediul de afaceri brașovean, cu atât mai mult în aceste momente, dorim să oferim continuitate celui mai important eveniment de business din Brașov în care se premiază excelența, dar care este și un eveniment de relaționare, după o perioadă plină de restricții.

Gala Excelenței în Afaceri 2020, un eveniment de business prin care vrem sa transmitem un mesaj de încurajare , continuitate și încredere către intreg mediul de afaceri !

În contextul actual și respectând toate recomandările făcute de către autoritățile competente, Gala va avea loc în prima decadă a lunii septembrie 2020, într-un spațiu deschis de peste 10.000 mp, în cea mai nouă locație destinată evenimentelor festive și corporate, Serenity Resort - www.serenityresort.ro

Puterea de muncă, răbdarea și perseverența atrag după sine rezultatele dorite.

Împreună pentru afaceri de succes!

2020 oferta promovare 2

Locatie Serenity Resort