Loading...
  • tradex

Calendar de evenimente

Luna precedentă Ziua precedentă Ziua următoare Luna viitoare
Lună Săptămână Astăzi Caută Sari la luna
Topul Național al Firmelor - faza judeteană, ediția a XXVII-a
De Miercuri, 07 Octobrie 2020 -  13:00
Până Joi, 08 Octobrie 2020 - 18:00

 17.09.2020 poza Costea  După o perioadă plină de provocări pentru întrega societate si pentru mediu de afaceri, Camera de Comerț și Industrie Brașov dorește să va invite la un eveniment   emblematic, pentru a marca succesul activitatii dumneavoasta din anul 2019 - Topul Național al Firmelor – Faza Județeană 2020.

 De peste 25 de ani ne întâlnim pentru a sărbători reușitele mediului de afaceri brașovean, iar în ediția de anul acesta, pe lângă celebrarea succesului, este importantă   unitatea mediului de afaceri pentru a reuși să trecem mai ușor împreună peste orice impas.

 Motivați de misiunea noastră de a sprijini mediul de afaceri brașovean, cu atât mai mult în aceste momente, dorim să oferim continuitate celui mai important eveniment de   business brașovean – Topul Național al Firmelor – Faza Județeană, în care se premiază cele mai performante companii, dar care este și un eveniment de networking,   după o perioadă plină de restricții, în care ne dorim să aducem în prim plan noi oportunități de business.

Prin evenimentul de anul acesta, Camera de Comerț și Industrie Brașov dorește să transmită un mesaj de încurajare, continuitate și încredere către întreg mediul de afaceri !

În contextul actual și respectând toate recomandările făcute de către autoritățile competente, evenimentul se va desfășura pe sectiuni, pe parcursul a 2 zile, în data de 07.10.2020, respectiv 08.10.2020, în cea mai nouă locație destinată evenimentelor festive și corporate, Serenity Resort - www.serenityresort.ro  , în intervalul orar 13:00 – 18:00.

Puterea de muncă, răbdarea și perseverența atrag după sine rezultatele dorite.”

Împreună pentru afaceri de succes!

Cu deosebită considerație,
Silviu Costea
Președinte CCI Brașov

Locatie Serenity Resort