Loading...
  • tradex

Calendar de evenimente

Luna precedentă Ziua precedentă Ziua următoare Luna viitoare
Lună Săptămână Astăzi Caută Sari la luna
Prevenirea și gestionarea afecțiunilor musculoscheletice de origine profesională
Vineri, 06 Noiembrie 2020, 10:00 - 12:00

Din pacate, ne vedem nevoiți să amânăm  evenimentul din 06.11.2020 pentru o dată ulterioară, pentru respectarea măsurilor actuale luate de Comitetul Județean pentru situații de urgență Brașov, prin care evenimentele publice sunt interzise.

Lansarea Campaniei pentru locuri de muncă sigure și sănătoase 2020-2022 a Agenţiei Europene pentru Securitate şi Sănătate în Muncă EU-OSHA - “ÎȚI FACE SARCINA MAI UȘOARĂ”

Camera de Comerț și Industrie și Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca, organizații membre ale Enterprise Europe Network, vă invită sa participati la workshopul Prevenirea și gestionarea afecțiunilor musculoscheletice de origine profesională organizat în data de 6 noiembrie 2020, cu începere de la ora 10:30, în Sala de Conferințe din cadrul Camerei de Comerț și Industrie Brașov, Bld. Mihail Kogălniceanu, nr. 18-20.

2020 agenda workshop een 6 11 v1jpg

 

Participarea este GRATUITĂ , pe baza înscrierii obligatorii accesând link-ul următor: https://forms.gle/dyHgmBco44LwQSrR8

Pentru a respecta normele de distanțare fizică și sanitare impuse, locurile din cadrul evenimentului de anul acesta sunt limitate. 

Locatie sediul CCI Brașov