Loading...
  • tradex

Calendar de evenimente

Luna precedentă Ziua precedentă Ziua următoare Luna viitoare
Lună Săptămână Astăzi Caută Sari la luna
Curs gratuit online: DESIGNER PAGINI WEB
De Vineri, 06 Noiembrie 2020 -  16:00
Până Luni, 30 Noiembrie 2020 - 18:00

Camera de Comerț și Industrie Brașov organizează începând cu data de 6 noiembrie 2020 un nou curs online „Designer Pagini Web”, autorizat de către Autoritatea Națională pentru Calificări. Acesta va fi organizat pe platforma specializată Zoom, ușor de accesat de către participanți, permițând o interacțiune eficientă și o bună organizare a planurilor de lecții.

Participarea se va face în mod gratuit, cursul fiind organizat în cadrul proiectului „Competitivitate în Regiunea Centru” – POCU 464/3/12/128121. El se adresează atât persoanelor, cât și companiilor din Regiunea Centru care doresc să-și gestioneze sau să-și creeze propriile pagini web cu ajutorul personalului propriu, care va dobândi competențe în crearea, întreținerea și administrarea de pagini web.

Cursul online „Designer Pagini Web” abordează elementele principale utilizate în tehnologia web, incluzând totoată studierea limbajelor de bază folosite la realizarea unei pagini web, respectiv HTML și CSS, dar și modul de utilizare a acestora.

Pentru a putea participa la curs, candidații trebuie să aibă cunoștințe de bază în domeniul IT (Windows și pachetul Office) fără a fi necesară cunoașterea unui limbaj de programare. Certificatul de absolvire este emis de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale cu avizul Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice.

Relații suplimentare: Adrian Rogoz, e-mail: adrian.rogz@ccibv.ro

Locatie online