Loading...
  • tradex

Calendar de evenimente

Luna precedentă Ziua precedentă Ziua următoare Luna viitoare
Lună Săptămână Astăzi Caută Sari la luna
DEMO METAL 2020
De Luni, 23 Noiembrie 2020 -  10:00
Până Vineri, 27 Noiembrie 2020 - 18:00
Contact sorina.blejan@ccibv.ro

2020 antet sus een

Tehnic Media SRL, în calitate de organizator DEMO METAL, cu sprijinul Camerei de Comerț și Industrie Brașov, Centrul Enterprise Europe Network, vă invită să participați la mult așteptatul eveniment dedicat industriei prelucrării metalelor.

În premieră: Demo Metal Virtual
2020 banner demo metal virtual În perioada 23–27 noiembrie 2020 va avea loc, în premieră, DEMO METAL VIRTUAL, eveniment digital, exclusiv online, în care   profesioniștii din industrie, specialiști și manageri, se vor putea conecta pentru a afla informații despre noile tehnologii, pentru a găsi noi   furnizori și pentru a menține contactul cu comunitatea din care fac parte.

 Evenimentul digital va avea aceleași elemente de interes pentru participanți, precum un eveniment offline:
- Expoziție – în care standurile companiilor se transformă în pagini individuale pentru fiecare expozant, unde vizitatorii vor putea găsi ultimele noutăți ale companiilor, ofertele speciale pregătite pentru perioada evenimentului, demonstrații video etc.
- Forumul „SMART FACTORY & SAFE BUSINESS” – care va permite o largă expunere, din multiple perspective, a provocărilor industriei din această perioadă, precum și a celor din viitorul apropiat sau mai îndepărtat.

Teme abordate:
- Un nou context economic - Reconfigurarea canalelor de aprovizionare în pandemie şi post pandemie – este România o destinaţie apropiată?
- Fabrica inteligentă şi transformările digitale - ce s-a schimbat în proces
- Modele de afacere sigure şi rezistente
- Reinventarea viitorului – Ce este nou în inovare + Cercetare-Dezvoltare + Educaţie
- Resurse umane şi noul normal - Noul mod de gândire al angajatorilor şi obiectivele procesului de recalificare a forței de muncă
- Networking și întâlniri face to face – de data aceasta într-un format online, dar asigurate de chat-ul privat și întâlnirile video care pot fi programate de comun acord cu potențialii sau actualii colaboratori.
- Workshop-uri – susținute de companiile expozante, online, pe tematici de interes pentru specialiștii din industrie. Soluțiile prezentate pot oferi răspunsuri la noile provocări și la nevoile din piață.

Demo Metal Virtual facilitează conexiunile de înaltă calitate, prezentarea celor mai noi tehnologii, tendințele și provocările din industrie în noul context economic.

Mai multe detalii despre Expoziție și Forum, pe www.demometal.ro/virtual

2020 antet jos een

Locatie online