Loading...
  • tradex

Calendar de evenimente

Luna precedentă Ziua precedentă Ziua următoare Luna viitoare
Lună Săptămână Astăzi Caută Sari la luna
Curs online gratuit COMUNICARE ÎN LIMBA ENGLEZĂ
De Joi, 26 Noiembrie 2020 -  10:00
Până Marți, 15 Decembrie 2020 - 18:00
Contact gabriela.suciu@ccibv.ro

Camera de Comerț și Industrie Brașov vă invită să participați în mod GRATUIT, la cursul de specializare COMUNICARE ÎN LIMBA ENGLEZĂ, organizat în cadrul proiectului ”Competitivitate în Regiunea Centru” finanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, în cadrul apelului de proiecte POCU/464/3/12/128121.

2020 banner engleza competitivitate

Cursul se adresează salariaților companiilor din Regiunea Centru care doresc să-și dezvolte abilitățile de comunicare în limba engleză, precum și vocabularul și structurile gramaticale astfel încât să poată realiza o comunicare corectă și eficientă.

Proiectul impune ca domeniul de activitate al companiei, principal sau secundar, să fie într-unul din sectoarele economice cu potential competitiv. Domeniul de activitate al companiei, principal sau secundar, să fie într-unul din sectoarele economice cu potential competitiv. Lista activităților eligibile poate fi accesată AICI.

Cursul va fi organizat online pe platforma ZOOM, ușor de utilizat de către cursanți, permițându-se o interacțiune eficientă cu lectorul cursului, precum și o bună vizibilitate a materialelor de curs. Participarea la curs se face în mod GRATUIT.

Condiții de acces: studii minime obligatorii

Informatiile referitoare la documente necesare pentru înscriere la curs și participare la proiect, vor fi transmise pe email persoanelor interesate.

Certificatul de absolvire a cursului este emis de Ministerul Muncii și Protecției Sociale cu avizul Ministerului Educației Naționale și Cercetării.

Numărul de locuri fiind limitat, înscrierile se vor face după principiul ”primul sosit, primul servit” până la data de 15 decembrie 2020!

Înscrieri și informații suplimentare: Departamentul Consultanță din cadrul Camerei de Comerț și Industrie Brașov, e-mail: gabriela.suciu@ccibv.ro, telefon: 0268 547 084 int. 144.

Locatie online