Loading...
  • tradex

Calendar de evenimente

Luna precedentă Ziua precedentă Ziua următoare Luna viitoare
Lună Săptămână Astăzi Caută Sari la luna
GALA EXCELENȚEI ÎN AFACERI 2021
Joi, 08 Iulie 2021, 16:30 - 21:00
Contact andreea.ivascu@ccibv.ro

Camera de Comerț și Industrie Brașov, vă invită la cea de-a XV-a ediție a Galei Excelenței în Afaceri, un eveniment de elită al societăților comerciale brașovene care au înregistrat cele mai bune rezultate economico-financiare pe parcursul ultimilor 30 de ani.

Anul acesta va fi o ediție specială prin care celebrăm și 170 de ani de la înființarea Camerei de Comerț și Industrie Brașov, într-un format dinamic, nivelul de calitate oferit fiind asociat cu o locație de excepție, cu parteneri și invitați care definesc performanța în business.
În perioada pandemiei, întreprinzătorii au găsit forța de a se adapta și de a genera schimbare, în pofida presiunii economice și a incertitudinilor care persistă în continuare. Dorim să marcăm prin acest eveniment, faptul ca antreprenorii brașoveni au reușit să depășească cu bine această perioadă de mari încercări.

carton nou gea

Gala va avea loc joi, 8 iulie 2021, într-o locație deosebită - Serenity Resort, după următorul program:

17:30 – 18:00 - Primirea invitaților
18.00 – 21.00 - Decernarea premiilor | Networking | Program artistic

Pentru cei interesați, începând cu ora 16.30 se va desfășura un WORKSHOP tematic HR & Banking - participare opțională, în limita a 50 de locuri.

Suntem onorați să fiți alături de noi la acest eveniment aniversar și vă rugăm să transmiteți confirmarea de participare până la data de 23 iunie 2021 folosind una dintre următoarele modalități:
Pe email la adresa: evenimente@ccibv.ro

Prin completarea formularului de participare AICI.

Costurile de participare sunt de 390 lei/pers + TVA pentru firmele membre CCI Brașov și 450 lei/pers + TVA pentru firmele care nu sunt membre.

Plata se poate face prin bancă, în contul RO18BRDE080SV0S85352000 deschis la BRD, sau la casieria CCI Brașov, cod fiscal RO 4443167.

În cadrul evenimentului vor fi respectate toate măsurile impuse de autorități pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei.


Vă așteptăm cu drag, buna dispoziție fiind accesoriul obligatoriu!

Locatie Serenity Resort