Loading...
  • tradex

Calendar de evenimente

Luna precedentă Ziua precedentă Ziua următoare Luna viitoare
Lună Săptămână Astăzi Caută Sari la luna
Dezbater publică: TURISMUL ROMÂNESC
Joi, 02 Septembrie 2021, 16:00 - 19:00

Vă informăm că în data de 2 septembrie 2021 începând cu ora 16:00, se va desfășura la Brașov a doua dezbatere marca „TURISMUL ROMÂNESC”.

romania turistica 3

Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin, împreună cu Alianța pentru Turism, Camera de Comerț și Industrie Brașov și Asociația Națională a Antreprenorilor, și-au propus prin realizarea proiectului „TURISMUL ROMÂNESC” o serie de dezbateri în cei mai mari poli turistici ai țării, care să centralizeze problemele, dar și soluțiile mediului de afaceri specific, pentru a veni în sprijinul acestora printr-un dialog continuu, constant și eficient cu autoritățile locale și centrale. Proiectul vine ca o necesitate a stimulării turismului în România și a repoziționării acestuia ca pilon de creștere economică sustenabilă.

Lansarea proiectului a avut loc la Constanța pe 05 august și va continua cu o nouă dezbatere la Brașov pe 02 septembrie. Seria discuțiilor pe marginea acestui proiect continuă pe 15 octombrie la Suceava, pe 4 noiembrie la Cluj și în final la București.

Cea de-a doua dezbatere marca „TURISMUL ROMÂNESC” care va avea loc la Brașov, pe platoul din fața Cetății Brașovului, în data de 02 septembrie 2021, începând cu ora 16:00.

Formatul evenimentului este dinamic, centrat pe dezbatere, ca și principala cale de dialog cu rezultate imediate în conștientizarea problemelor și găsirea soluțiilor. Protagoniștii celor două paneluri vor analiza, expune și căuta soluții în jurul temelor propuse de cei doi moderatori. Audiența va asista la un dialog deschis, față în față, timp de două ore. O locație exterioară, aproape de oameni, moderată cu diplomație și eleganță, filmată cu toate ingredientele unei emisiuni de televiziune.

Evenimentul va fi LIVE pe www.facebook/conafromania

Prezentarea proiectului se regăsește AICI.

Locatie Cetatea Brașov