Loading...
  • tradex

Calendar de evenimente

Luna precedentă Ziua precedentă Ziua următoare Luna viitoare
Lună Săptămână Astăzi Caută Sari la luna
Eveniment de brokeraj MARKETPLACE AUSTRIA FOOD & BEVERAGES 2021 (hybrid)
De Miercuri, 06 Octobrie 2021 -  10:00
Până Joi, 07 Octobrie 2021 - 18:00
Contact ioana.moldovan@ccibv.ro, sorina.blejan@ccibv.ro

Centrul Enterprise Europe Network Brasov din cadrul Camerei de Comerț și Industrie Brașov vă invită în calitate de co-organizator să vă alăturați acestui eveniment pe platforma https://food2021.b2match.io/, organizat de Camera Economică Federală Austriacă (WKÖ).

Marketplace Austria reprezintă oportunitatea exclusivă pentru cumpărătorii de alimente și băuturi de a vizita Austria, de a întâlni furnizori și producători și de a gusta direct de la sursă!

Datorită COVID-19, evenimentul se va conforma în funcție de condițiile actuale. Anul acesta s-a limitat numărul de participanți.

Înregistrarea se va face pe primul venit, primul servit. Se vor oferi măști, dezinfectante, protecții pentru fiecare masă și vom maximiza distanța dintre mese.

Datorită restricțiilor actuale de călătorie, cumpărătorii internaționali au două opțiuni de participare la eveniment: la fața locului sau virtual.

Acest eveniment unic prezintă un forum internațional de cooperare B2B între producătorii de alimente austrieci și cumpărătorii internaționali.

Evenimentul este deschis cumpărătorilor de alimente și băuturi europene și internaționale, precum și comercianților cu amănuntul și angrosistilor internaționali. Aceasta este o șansă fantastică pentru cumpărători să obțină produse noi, să întâlnească furnizori și să facă schimb de idei cu factorii de decizie din întreaga lume.

Înscrierile se pot face online, până în data de 30 septembrie 2021, iar evenimentul va avea loc în perioada 06-07 octombrie 2021.

een 2 austria

een 1 austria

Dacă sunteți interesat să participați la acest eveniment, vă rugăm să ne confirmați interesul dumneavoastră pentru participarea la matchmaking pe adresele de e-mail ioana.moldovan@ccibv.ro sau sorina.blejan@ccibv.ro și vă asigurăm de întreaga noastră asistență pe toată perioada înregistrării și participării la acest eveniment.

2021 een sigle noi