Masterclass: Succesul în Digital Marketing: Strategie, Branding și Vânzări

Masterclass: Succesul în Digital Marketing: Strategie, Branding și Vânzări

Masterclass: Succesul în Digital Marketing: Strategie, Branding și Vânzări 1476 1181
Ești din Brașov și activezi în domeniul marketingului, comunicării, vânzărilor, achizițiilor sau relațiilor cu clienții? Ești fondator de business și dorești să îți duci afacerea la nivelul următor? Atunci acest masterclass este pentru tine!
 

Te invităm să participi la Masterclass-ul „Succesul în Digital Marketing: Strategie, Branding și Vânzări”, un eveniment dedicat profesioniștilor și antreprenorilor care doresc să își dezvolte abilitățile și să își îmbunătățească strategiile de marketing digital

Acest curs intensiv, bazat pe acțiuni concrete, studii de caz, trenduri și tehnologii, îți va oferi instrumentele necesare pentru a atinge succesul în mediul digital.

Vei învăța să dezvolți o strategie de marketing digital eficientă, construită pe principii solide care să îți aducă rezultate tangibile. Vom discuta despre stabilirea obiectivelor, segmentarea pieței, targetarea audienței și utilizarea corectă a canalelor digitale. De asemenea, vei afla cum să planifici, implementezi și monitorizezi campaniile de marketing digital pentru a maximiza impactul și de a optimiza resursele.

Vei descoperi secretele construirii unui brand puternic și coerent în mediul digital. Analizând cele mai bune practici și studii de caz ale unor branduri de succes, vei învăța cum să creezi și să consolidezi identitatea brandului tău. De asemenea, vei învăța cum să utilizezi storytelling-ul în marketing pentru a crea povești captivante care să rezoneze cu publicul tău și să întărească imaginea brandului tău.

Vei afla care sunt cele mai eficiente tehnici de vânzare online și cum să le aplici pentru a crește conversiile și a fideliza clienții. De asemenea, vei învăța cum să colectezi și să analizezi datele pentru a lua decizii informate și a optimiza strategiile de vânzări. Vei învăța să folosești datele pentru a înțelege comportamentul clienților și pentru a ajusta strategiile de vânzări în consecință.

Pe lângă oportunitatea de a interacționa cu alți profesioniști din industrie, participanții vor beneficia de un audit rapid al platformelor de business, oferit de catre trainer, pentru a identifica punctele forte și aspectele ce necesită îmbunătățiri. Sunt incluse atât mini sesiuni de consultanță directă gratuite, unde participanții pot discuta probleme specifice și pot obține sfaturi personalizate, cât și accesul la materiale educaționale și resurse care să sprijine implementarea strategiilor discutate.

Înscrie-te acum pentru a-ți asigura locul la acest eveniment exclusiv dedicat brașovenilor ambițioși!

Data: 18.09.2024; ora: 14.00-18.00; locația: sediul CCI Brașov, str. M. Kogălniceanu 18-20

Acest eveniment ‘Succesul în Digital Marketing: Strategie, Branding și Vânzări” este parte dintr-o serie de 5 Masterclass-uri practice, dedicate brandurilor de business și nu numai, programate în luna septembrie și octombrie din acest an.

Cost MasterClass: Promo – 200 RON + T.V.A. la primul eveniment

Despre Trainer

Raluca Șteblea, Business Growth Strategist & Solutions Architect, este profesor universitar și consultant de brand cu peste 15 ani de experiență în industria de comunicare și de business, cu o pasiune profundă pentru educație. Raluca lucrează pentru branduri din Europa, Orientul Mijlociu și Asia și este recunoscută ca partener de încredere în strategie și comunicarea de brand, digital marketing, soluții de business și programe educaționale specifice. Dedicarea pentru educație se reflectă în eforturile sale sustinute în traininguri corporative, academice și consultanța de brand, subliniind cum educația e cheia pentru a naviga cu succes prin complexitatea lumii contemporane. Este digital savvy și online pe LinkedIn/Facebook/Instagram.

Persoană de contact:  Gabriela Suciu
telefon 0731377060
e-mail: gabriela.suciu@ccibv.ro