Conferința „Finanțări europene 2021-2027. Împreună dezvoltăm regiunea!”

Conferința „Finanțări europene 2021-2027. Împreună dezvoltăm regiunea!”

Conferința „Finanțări europene 2021-2027. Împreună dezvoltăm regiunea!” 1418 1063


Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru împreună cu Camera de Comerț și Industrie Brașov și în parteneriat cu Consiliul Județean Brașov, organizează conferința:

„Finanțări europene 2021-2027. Împreună dezvoltăm regiunea!”

Dezvoltarea Regiunii Centru cu sprijinul fondurilor europene, atât la nivel regional, cât și la nivel județean, este un obiectiv la care suntem angajați cu scopul îmbunătățirii calității vieții cetățenilor și a dimensiunii socio-economice a comunităților. Din acest punct de vedere, interacțiunea cu potențialii solicitanți de finanțare este extrem de importantă, pentru a transmite acestora informații actuale pentru pregătirea noilor cereri de finanțare.

În acest sens, pentru a completa sistemul de informare demarat în mediul online, Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru va avea un dialog direct cu grupurile țintă eligibile spre finanțare prin Programul „REGIUNEA CENTRU” 2021-2027, în cadrul unor evenimente desfășurate în fiecare județ din Regiunea Centru.

Astfel, în parteneriat cu toate Consiliile Județene din regiune, ADR CENTRU își propunem să organizeze suita de Conferințe „Finanțări europene 2021-2027. Împreună dezvoltăm regiunea!”, care va cuprinde câte doua sesiuni de lucru în fiecare județ, personalizate pe categorii de public țintă.

Prin aceste evenimente se vor realiza prezentări detaliate a Priorităților de lnvestiții aferente mediului de afaceri din cadrul Programului „REGIUNEA CENTRU” 2021-2027 (PR Centru). Se vor mai prezenta, de asemenea, informații privind serviciile acordate mediului privat prin Enterprise Europe Network, dar și alte posibilități de finanțare pentru dezvoltarea acestui sector, pentru o căt mai bună informare a potențialilor solicitanți de finanțare nerambursabilă.

Data: 23 februarie 2023
Ora: 12:45
Locația: Centrul Cultural Reduta

Datorită numărului mare de înscrieri, pentru confortul dumneavoastră, a fost schimbată locația de desfășurare a evenimentului.

Noua locație „Centrul Cultural Reduta” oferă un spațiu generos și o capacitate mai mare. 

EVENIMENT GRATUIT!

Vă rugăm să confirmați prezența pană la data de 20.02.2023 folosind butonul de mai jos.

Pentru informații suplimentare, persoanele de contact din cadrul ADR Centru sunt d-na Andreea Sicoe, expert juridic în cadrul Serviciului Helpdesk – tel. 0258818616, int. 532, e-mail: andreea.sicoe@adrcentru.ro și dl. Nicolae Mărginean, Director Departament Relații publice și Comunicare – tel. 0258818616, int 123, e-mail: relatii_publice@adrcentru.ro.

Locurile  sunt limitate!