Organizare Evenimente - Networking
Camera de Comerţ şi Industrie Brașov vine în sprijinul dumneavoastră ca partener în organizarea de seminarii şi conferinţe, cu tematici de largă audienţă şi interes în rândul unui public avizat, din diverse domenii de activitate, precum taxe şi fiscalitate, arbitraj comercial, resurse umane, accesarea fondurilor de finanţare.

Prezentare generală

Pentru a fi la curent cu evenimentele organizate de Camera de Comerţ şi Industrie Brașov, vă invităm să în mod constant site-ul nostrum, site-ul news.ccibv.ro şi pagina de Facebook. Veți găsi informații despre:

01. Târguri şi expoziţii

CCI Brașov facilitează promovarea firmei dvs. prin participarea la târguri si expoziții: experiență și profesionalism în organizare și logistică, colaborare preferențială cu diferiți organizatori din sistemul cameral cu beneficii maxime pentru participanți.

02. Evenimente de informare

CCI Brașov va prezinta informații de actualitate din domenii de interes pentru mediul de afaceri: workshop-uri, seminarii, conferințe pe teme de actualitate, evenimente hibrid sau chiar complet virtuale în funcție de necesități.

03. Cursuri și instruiri

CCI Brașov organizează cursuri de formare profesională cu o echipa care își dorește ca procesul de invatamant sa fie unul la nivel european, fiind conștienți ca personalul bine pregătit este pentru fiecare companie un element cheie în obținerea succesului.

04. Parteneriate

Suntem deschiși la orice tip de parteneriat în scopul poziționării vocii membrilor în dialogul public, în a reprezenta unitar și eficient interesele IMM-urilor, de a promova și susține dezvoltarea și creșterea competitivității și a performanței.

05. Reuniuni de afaceri

CCI Brașov organizează pentru membrii şi partenerii săi numeroase evenimente dedicate membrilor dar şi evenimente de specialitate, cu invitaţi din mediul economic şi politic în scopul intensificării contactelor de afaceri și nu numai.

06. Misiuni economice

Misiuni economice și acțiuni de promovare în străinătate / Programul este stabilit și completat în funcție de evenimentele apărute pe parcurs, de invitații, sugestii sau propuneri de acțiuni ce rezultă din activitatea curentă.

Promovați-vă compania în cadrul unui
eveniment organizat de Cameră!

100 de evenimente organizate în fiecare an pentru a permite companiilor membre să înțeleagă mai bine mediul de afaceri, să își împărtășească experiența cu alte companii și să aibă acces la o rețea de personalități franco-române.

Deveniți partener al unui eveniment

Oferiți vizibilitate companiei dumneavoastră cu ocazia unui eveniment CCIBV: vă propunem să vă promovați compania și / sau produsele / serviciile, prin afișarea logo-ului, a roll-up-ului, având un stand în timpul pe parcursul unui eveniment, prin sponsorizarea în natură (donație de produse).

Tipuri de evenimente

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts.

Gală

Gală organizată anual cu aproape 500 de invitați, o seară excepțională care reunește membrii CCIBV.

Mic dejunuri și prânzuri/business cocktail

Mic dejunuri și prânzuri / business cocktail, în cadrul cărora aveți posibilitatea de a intalni personalități cheie din mediul economic, politic sau financiar și specialiști.

Evenimente de networking

Evenimente de networking pe tot parcursul anului.

Evenimente B2B

Evenimente B2B cu posibilitatea de a avea vizibilitate.

Conferințe

Conferințe tematice, în cadrul cărora puteți fi intervenient și oferi vizibilitate companiei din care faceți parte

Calendarul de evenimente

Contact


Departamentul: Departament Marketing & PR


Luisa Palos

0728 137 727

luisa.palos@ccibv.ro