Conferința Internațională EDU.DUAL – STRATEGII ȘI PARTENERIATE

Conferința Internațională EDU.DUAL – STRATEGII ȘI PARTENERIATE

Conferința Internațională EDU.DUAL – STRATEGII ȘI PARTENERIATE 1476 1107


Camera de Comerț și Industrie Brașov  vă invită să participați la Conferința Internațională EDU.DUAL – STRATEGII ȘI PARTENERIATE, eveniment organizat de Municipiul Brașov, Inspectoratul Școlar Județean Brașov și Universitatea de Științe Aplicate din Lucerna, sub patronajul Ambasadei Elveției în România, în perioada 13 – 14 octombrie 2022, la Brașov, hotel Kronwell, B-dul Gării nr.7A.

Învățământul dual brașovean a deschis drumul învățământului dual național, Școala Profesională Germană Kronstadt fiind un model de excelență în acest domeniu, prima școală duală cu personalitate juridică din România, bazat pe o colaborare foarte bună între Municipalitate, Inspectoratul Școlar și mediul de afaceri din Brașov.

Conferința Internațională EDU.DUAL – STRATEGII ȘI PARTENERIATE își propune să aducă la Brașov expertiză și experiență națională și internațională privind politicile publice de educație pentru învățământul dual, în contextul schimbărilor legislative naționale și a legislației europene pentru învățământul dual.

Dorim să promovăm și să dezvoltăm în continuare acest tip de educație, ținând cont de provocările și nevoile mediului privat, de cadrul legislativ național, de oportunitățile oferite de Planul Național de Redresare și Reziliență.

Sperăm ca împreună să putem contribui la dezvoltarea viziunii pentru viitorul sistem de învățământ dual românesc, concluziile conferinței urmând a fi centralizate sub forma unei publicații care va servi drept foaie de parcurs pentru dezvoltarea ulterioară a educației duale în România, accesibilă tuturor părților interesate.
La conferință pot participa persoanele interesate de temele abordate în cadrul conferinței.

Confirmarea participării se face  accesând butonul de mai jos.

Orice sugestii și/sau propuneri vor fi extrem de apreciate.

Consumația din timpul pauzelor de cafea și prânz în ambele zile ale conferinței este gratuită.

Contact: Petronela Piticari, Consilier Educație, Inspector Compartiment Implementare și Derulare Proiecte -Primăria Municipiului Brașov
0748 036 340
educatie@brasovcity.ro