Consolid8 Festival

Consolid8 Festival

Consolid8 Festival 2068 1734

În perioada 7-9 octombrie 2022 se va desfășura la Brașov,  primul festival dedicat tehnologiei verzi și soluțiilor sustenabile de impact.

O echipă de antreprenori români organizează la Brașov prima ediție a consolid8 Festival – eveniment dedicat tehnologiilor sustenabile și soluțiilor verzi pentru mediul de business.

consolid8 Festival, un eveniment unic, dedicat companiilor și organizațiilor din mediul antreprenorial, interesate de tehnologii sustenabile și soluții inovative, va fi organizat anul acesta, în premieră, la Brașov, în perioada 7-9 octombrie 2022.

Pornind de la întrebarea „Cum putem influența pozitiv următoarele generații?”, festivalul este dezvoltat în jurul a trei piloni și reprezintă un eveniment dedicat tehnologiei și soluțiilor inovatoare care generează impact și adresează provocări actuale precum schimbările climatice, toate integrate într-un proces de cunoaștere și învățare, experiențe, soluții și bune practici.

Pentru prima ediție a festivalului, consolid8 Festival va reuni la Brașov experți și futurologi, start-up-uri și investitori de impact, reprezentanți relevanți ai ecosistemului antreprenorial, cu scopul de a dezbate, de a împărtăși și de a dezvălui soluții locale și internaționale pe teme precum sustenabilitate și tehnologii verzi.

Primul festival dedidat tehnologiei verzi și soluțiilor sustenabile de impact, ”CONSOLID8 FESTIVAL”,  este locul unde se va discuta despre : inovaţie, cunoştinţe, dezvoltarea aptitudinilor, creativitate, parteneriate, inspirație, construirea ecosistemului, sprijinirea creșterii durabile.

Este organizat la Brașov:
ÎN INIMA ROMÂNIEI: Brașovul are o poziție strategică în inima țării. Este al doilea cel mai vizitat oraș din România și este ușor accesibil vizitatorilor cu mașina, autobuzul, trenul și începând cu 2023 cu avionul. Datele statistice din 2017 ne arată că este și al doilea oraș cel mai vizitat de străini.
CAPITALĂ VERDE.: Brașov este primul municipiu din România care are energie 100% regenerabilă. În 2022, unitățile de învățământ, instituțiile publice și de cultură, iluminatul public și semafoarele din Brașov au trecut la un consum de energie electrică 100% verde.
SMART CITY: Brașovul este unul dintre primele orașe din România în care au fost implementate inițiative de SMART CITY.

Contact: Dragoș JALIU, co-founder

0722 202 037
jaliud@fonduri-structurale.ro