Cine poate participa
- persoanele care doresc o calificare în meseria de ospătar și care doresc să obțină competenţe de servire corectă a preparatelor şi băuturilor prin prestarea unor servicii de calitate adaptate tipurilor de consumatori şi de evenimente din unităţile de alimentaţie. (Cod nomenclator/COR – 5123.2.1)
Aspecte studiate
- preluarea comenzilor clienţilor;
- servirea preparatelor culinare şi a băuturilor;
- încasarea contravalorii serviciilor oferite;
- menţinerea unui mediu de muncă sigur şi curat;
- comunicarea eficientă la locul de muncă.
Durata
720
240 de ore de teorie și 480 de ore de practică
16.00 – 20.00
curs teoretic de trei ori pe săptămână
08.00 – 16.00
parte practică de trei ori pe săptămână
Înscriere curs
Documente necesare în original și copie:
- act de identitate
- certificat de naștere
- certificat de căsătorie (dacă este cazul)
- diplomă de studii
Finalizare curs
Examen de absolvire în prezența comisiei de examinare desemnate de Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC).
Certificat obținut
Certificat de absolvire emis împreună cu Ministerul Muncii și Protecției Sociale și Ministerul Educației Naționale, recunoscut oficial pe piața muncii, însoțit de un supliment descriptiv menționând competențele dobândite.
Costul programului de formare
800 Lei
- Tarif standard
720 Lei
- pentru Membrii CCI Brașov care beneficiază de o reducere de 10%
50 Lei
- Taxă de examen
* Costul poate fi achitat în trei rate