Expoziția internațională GastroPan 2023

Expoziția internațională GastroPan 2023

Expoziția internațională GastroPan 2023 1476 1182
17 Martie 2023: Președintele Camerei de Comerț și Industrie Brașov a participat la deschiderea oficială a celei de-a  XIV-a ediții a expoziției internaționale GastroPan, singura expoziție pentru sectorul panificației, patiseriei, cofetăriei și HoReCa din România

Timp de 3 zile, companiile au fost așteptate cu o gamă largă de soluții și tehnologii, dar și cu demonstrații live susținute de specialiști premiați la cele mai mari competiții mondiale.

Prezența personalului tehnic și a inginerilor în spațiile rezervate de firmele expozante are menirea de a consilia brutării, cofetării, patiserii și bucătarii prezenți, precum și antreprenorii și managerii care caută soluții pentru afacerile pe care le conduc; având în același timp șansa de a testa utilaje și degusta produse.

La aceasta ediție au  participat peste 100 de producatori și furnizori, concurenți la Concursurile GastroPan din industria panificației, patiseriei, cofetăriei și HoReCa.

În  cadrul evenimentului,  a avut  loc decernarea premiilor Pâinea Anului 2023, Tortul Anului 2023 și alte premii speciale dedicate Concursurilor GastroPan.