EDIȚIA a XVIII-a

Gala Excelenței în Afaceri | 2024

Castelul BRAN | 04 iulie 2024

Silviu Costea

Președinte CCI Brașov

Camera de Comerț și Industrie Brașov organizează în data de 4 iulie 2024 Gala Excelenței în Afaceri, un eveniment unic și de tradiție, care reflectă performanța în afaceri și recompensează companiile din cele mai semnificative sectoare de activitate la nivel județean, din punct de vedere al rezultatelor economico-financiare.

Prin organizarea GALEI EXCELENȚEI ÎN AFACERI, într-un format dinamic asociat cu o locație de excepție,  Camera de Comerț și Industrie Brașov, alături de parteneri și susținători, alocă resursele necesare pentru a evidenția și premia companiile care s-au clasat cel puțin doi ani consecutiv în Topul Național al Firmelor – faza județeană Brașov.

Aflată la cea de-a XVIII-a ediție, Gala Excelenței în Afaceri este cel mai mare eveniment premium de networking brașovean al comunității de afaceri locale, al celor care prin pasiune și perseverenţă şi-au respectat angajamentul la excelenţă.

Ne propunem ca ediția din acest an să fie expresia rafinamentului fiind organizată la Castelul Bran, monument istoric și arhitectonic unde istoria, mitul, intriga şi magia se impletesc cu un peisaj minunat, zona fiind una dintre cele mai populare zone turistice din judeţul Braşov.

Cosmin Roșia – Micu

Director General CCI Brașov

Premiem Excelența în comunitatea brașoveană de business !

Contact


Alina Tampa

0268 547 084 int. 133

0757 681 371


Simona Ordace 

0268 547 084 int. 146

0725 559 912