Reprezentanța

Făgăraș

Reprezentanța Făgăraș a fost înființată în 1992, fiind prima entitate a unei camere de comerț din România care desfășoară activitate într-o altă locație decât cea a reședinței de județ și activează în concordanță cu prevederile statutului CCI Brașov.


Servicii

Misiunea sa constă în crearea, menținerea și dezvoltarea unui mediu de afaceri favorabil și flexibil, în măsură să genereze dezvoltare economică și socială durabilă.

01. Implicare la fiecare pas

CCIBV – Reprezentanța Făgăraș oferă consultanță și asistență pentru constituirea societăților comerciale, modificarea actelor constitutive ale societăților comerciale, întocmirea documentelor pentru suspendarea sau reînceperea activității, obținerea certificatelor constatatoare și de onorabilitate pentru IMM-uri, obținerea certificatelor constatatoare de autorizare a funcționării firmei și înregistrarea bilanțurilor la Oficiul Registrului Comerțului.

Serviciile de consultanță și asistență în domeniul afacerilor sunt disponibile și pentru conceperea și lansarea afacerilor—de la planificarea strategică și operativă a afacerilor (studii de prognoză, strategii de vânzări, analiză concurențială, studii privind reacția consumatorilor, strategii de marketing) la elaborarea de planuri de afaceri, studii de fezabilitate și studii de marketing.

02. Sprijin în dezvoltare

Printre uneltele pe care CCIBV – Reprezentanța Făgăraș le pune la dispoziție se numără baze de date utilizate în marketing pentru dezvoltarea afacerilor, servicii de promovare a firmelor și afacerilor, dar și informații comerciale privind partenerii de afaceri, produse și servicii, prețurile, concurența și evoluțiile acestora.

Organizația asigură asistență și consultanță pentru găsirea de parteneri de afaceri și oportunități de investiții pentru entitățile comerciale care urmăresc dezvoltarea durabilă a Țării Făgărașului în toate sectoarele de activitate, promovarea turismului și agroturismului în zonă, dar și promovarea pisciculturii și a turismului piscicol prin FLAG (Grup de Acțiune Locală pentru Pescuit).

03. Accesare fonduri

CCIBV – Reprezentanța Făgăraș oferă consultanță și asistență pentru accesarea de fonduri structurale și obținerea de finanțări prin programe ale Uniunii Europene Entitățile economice pot beneficia și de servicii de consultanță și redactare a proiectelor, planurilor de afaceri și studiilor de fezabilitate pentru obținerea de credite bancare în condiții avantajoase.

Program cu publicul

Luni-Vineri:
10:00 – 16:00