Conferința ”Everything HR 2023”

Conferința ”Everything HR 2023”

Conferința ”Everything HR 2023” 1134 850

Great People Inside, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Brașov, organizează cea mai prestigioasă conferința de resurse umane:
 

”Everything HR 2023”

Ce se întâmplă pe piața muncii în acest moment?
Care sunt oportunitățile ce pot apărea în mediul economic, aflat în continuă schimbare și cum ar putea impacta sectorul resurselor umane?

Speakerii și experții de înaltă clasă de la Great People Inside studiază detaliile și pot evidenția tendințele pieței muncii și ale resurselor umane pentru a vă oferi cele mai utile și actuale informații cu privire la viitorul acestui domeniu.

Aflați cum poate organizația dumneavoastră să găsească oportunități de creștere în aceste vremuri incerte!

Dacă doriți ca echipa dumneavoastră să aibă o imagine mai clară cu privire la viitorul pieței muncii și al resurselor umane, rezervați-vă astăzi un loc la conferința Everything HR, care va avea loc în perioada 24-25 mai, la Hotel Qosmo, Brașov, România.

Everything HR este un concept unic care reunește reprezentanți ai mediului de afaceri, antreprenori, manageri, specialiști și cercetători în domeniul resurselor umane din toate sectoarele de activitate, psihologi, reprezentanți ai autorităților centrale și locale, mari companii de consultanță, precum și experți de renume internațional din întreaga lume.