EDIȚIA a XIV-a

Gala Excelenței în Afaceri | 2021

SERENITY RESORT – 08 iulie 2021

Silviu COSTEA

Președinte

CCI Brașov

Camera de Comerţ şi Industrie Braşov, de peste 170 de ani cel mai important partener al mediului de afaceri braşovean, organizează şi anul acesta evenimentul prin care reuneşte reprezentanţii mediului de afaceri, autorităţile locale şi cei mai importanţi parteneri de dialog social.

Gala Excelenţei în Afaceri reprezintă cartea de vizită a economiei braşovene, oferind recunoaşterea binemeritată a întreprinzătorilor cu performanţe deosebite, în contextul în care epidemia COVID-19 a reprezentat o provocare pentru întreprinzători. autorităţi şi pentru societate în general.

Apreciem eforturile mediului de afaceri de a recupera deficitul economic creat pentru a trece într-o nouă etapă de dezvoltare, mai puternică şi mai sustenabilă, axată pe investiţii, digitalizare, inovare, şi protecţia mediului.

Situaţia actuală cere mai multă atenţie şi mai multă prudenţă, inclusiv în noul context european şi global. dar trebuie evidenţiată importanţa faptului că sectorul industrial şi comerţul au intrat într-o etapă de redresare.

Toate firmele au depus eforturi deosebite pentru a menţine afacerile funcţionale, mai ales în ceea ce priveşte protejarea şi menţinerea resursei umane, prin urmare avem perspectiva unei creşteri consolidate în anii următori.

Performanţele mediului de afaceri sunt esenţiale pentru dezvoltarea noastră economică, iar vocea oamenilor de afaceri este deosebit de importantă în cursa relansării şi competitivităţii economice, în mod deosebit în elaborarea politicilor economice care trebuie să se bazeze pe consultarea tuturor părţilor implicate şi să ofere încredere prin măsuri cât mai bine fundamentate, transparente şi predictibile.

CC.I. Braşov vă oferă tot spijinul în fructificarea oportunităţilor oferite de fondurile europene şi în realizarea de noi investiţii, în special în sectoarele în care dispunem de avantaje competitive.

Premiem cu ocazia acestui eveniment şi exportatorii de top, care au un rol deosebit în strategia de promovare a exporturilor, adaptată contextului şi axată pe exporturile cu valoare adăugată .

Ne dorim ca împreună să depăşim cu bine această perioadă de mari încercări şi avem convingerea că prin schimbul de idei vor rezulta soluţii care să contribuie la îmbunătăţirea legislaţiei şi a practicilor pentru dezvoltarea unui mediu de afaceri „sănătos”!

Cosmin ROȘIA-MICU 

Director General

CCI Brașov

TEASER EVENIMENT – 08 iulie 2021

1

oameni de afaceri

0

Companii prezente

0

premii speciale


Parteneri și susținători

Parteneri principali

Parteneri

Susținători


Galerie de imagini