EDIȚIA a XXVII-a

Topul Național al Firmelor | 2020

Silviu COSTEA 

Președinte

CCI Brașov

După o perioadă plină de provocări pentru întrega societate și pentru mediu de afaceri, Camera de Comerț și Industrie Brașov organizează Topul Național al Firmelor – Faza Județeană 2020 cu respectarea tuturor recomandărilor făcute de către autoritățile competente.

De peste 26 de ani, ne întâlnim pentru a sărbători reușitele mediului de afaceri brașovean, iar în ediția de anul acesta, pe lângă celebrarea succesului, considerăm că este importantă unitatea mediului de afaceri pentru a reuși să trecem mai ușor peste orice impas.

Prin evenimentul de anul acesta, Camera de Comerț și Industrie Brașov dorește să transmită un mesaj de încurajare, continuitate și încredere către companiile brașovene.

În topul de anul acesta au fost nominalizate peste 1800 de companii, pe 6 domenii de activitate diferite, care ne indică o imagine clară despre potențialul de afaceri pe care îl are județul Brașov. Aceste companii și
oamenii care asigură conducerea lor au un impact pozitiv și semnificativ, atât asupra mediului de afaceri, cât și a economiei locale și naționale.

Dorim să îi felicităm pe toți laureații Topului Național al Firmelor – Faza Județeană 2020 și să le mulțumim invitaților care, în contextul actual, și-au alocat timp și resurse pentru a participa la acest eveniment și a transmite un mesaj de încurajare către întregul mediu de afaceri.

Puterea de muncă, răbdarea și perseverența atrag după sine rezultatele dorite!

Cosmin ROȘIA-MICU 

Director General

CCI Brașov

Teaser „TOPUL NAȚIONAL AL FIRMELOR – Faza Județeană 2020”

07-08 octombrie 2021


Parteneri și susținători

Parteneri principali

Parteneri

Susținători

Teaser eveniment – Ziua 1

07 octombrie 2020

Teaser eveniment – Ziua 2

08 octombrie 2020


Galerie de imagini