Cursuri de formare și evaluare profesională

Peste 50.000 de cursanți au beneficiat de experiența și profesionalismul celor 400 de formatori cu care colaborăm în organizarea a peste 60 de programe de formare profesională.

Suntem alături în dezvoltarea brașovenilor pentru un viitor de succes împreună.

Departamentul de Formare Profesională și Invățământ Dual organizează de peste 30 de ani programe de formare profesională adaptate nevoilor companiilor, cu scopul de a dezvolta un sistem de formare continuă flexibil care să asigure creşterea ocupabilităţii și adaptabilităţii forţei de muncă.

Cursanții au posibilitatea dobândirii competenţelor necesare, participând la cursuri de inițiere, calificare, specializare și perfecționare susținute de formatori cu o bogată experiență practică în domeniul de formare.

0
0
0
0

Pentru identificarea nevoii de formare, oferim atât servicii de consultanță în vederea elaborării și dezvoltării planului de formare profesională și personală, cât și consultanță în formare continuă.

Absolvenții programelor de formare profesională dobândesc certificate de absolvire sau calificare recunoscute la nivel național de Ministerul Muncii și Solidarității Sociale și de Ministerul Educației.

Cursuri de calificare

Cursuri de perfecționare

Cursuri de specializare

Cursuri obligatorii pentru anumite domenii de activitate

Camera de Comerț și Industrie din Brașov oferă și certificări cu recunoaștere internațională

Contact


Departamentul:  Formare Profesională și Învățământ Dual


Daniela Emilia Giol

Director – Direcția Formare Profesională și Învățământ Dual