EDIȚIA a XV-a

Gala Excelenței în Afaceri | 2019

HOTEL KRONWELL BRAȘOV – 23 MAI 2019

Silviu COSTEA – Președinte CCI Brașov

Catalizatorul progresului comunităților locale este un mediu de afaceri sănătos și prosper care să îmbunătățească în mod constant bunurile și serviciile oferite, să dezvolte segmentul de locuri de muncă și să contribuie la bugetele locale și de stat. Brașovul se poate lăuda cu un astfel de mediu de afaceri, care în pofida unei economii de piață instabile, a reușit să se dezvolte. Așa cum obișnuim, și în primăvara aceasta, celebrăm performanța și implicarea agenților economici din județul Brașov în dezvoltarea comunităților economice locale, prin cea de a XIV-a ediție a Galei ”Premile Excelenței în Afaceri” 2019, cea mai prestigioasă gală a mediului de afaceri brașovean. Acest eveniment, devenit tradiție și de referință pentru comunitatea economică, este atât o premiere a companiilor locale cât și o promovare a acestora.

Prezența la festivitate garantează participarea la una dintre cele mai importante platforme de networking, în cadrul căreia se regăsesc cei mai apreciați oameni de afaceri din Brașov, iar expunerea în catalogul aferent evenimentului reprezintă atât o carte de vizită a agenților economici, cât și o garanție de bonitate pentru potențialii investitori sau parteneri.

Felicităm şi celebrăm succesele companiilor autohtone care, prin efort susţinut, prin seriozitate şi ambiţie, completată de perseverenţă, au reuşit, ca şi în anii precedenţi, să se evidenţieze şi să situeze economia braşoveană peste media de dezvoltare pe ţară. Acest eveniment este unul dinamic, atractiv pentru participanţi, motiv pentru care am introdus în program şi elemente cu caracter inovativ.

În acest context, considerăm o onoare prezenţa dumneavoastră şi vă mulţumim pentru sprijinul şi încrederea acordate Camerei de Comerţ şi Industrie Braşov, promiţând, totodată, că prin proiectele noastre, prin promovarea oportunităţilor de afaceri şi de investiţii, rămânem angajaţi în susţinerea şi consolidarea economiei judeţului Braşov.

Cosmin ROȘIA-MICU – Director General CCI Brașov

Parteneri și susținători

Parteneri principali

Parteneri

Susținători


Galerie de imagini