Programul

Member 2 member

Comunitate

Oportunități

Parteneriate

Despre program

Pentru a consolida ideea de comunitate și pentru a-i răsplăti pe membrii Camerei de Comerț și Industrie Brașov, am lansat programul Member2Member în iunie 2020.

Pentru a consolida ideea de comunitate și pentru a-i răsplăti pe membrii Camerei de Comerț și Industrie Brașov, am lansat programul Member2Member în iunie 2020. Inițiativa aduce un plus de beneficii pe lângă cele standard pe care le presupune înscrierea în comunitatea CCIBV. În plus, fiecare membru are oportunitatea să contribuie activ la dezvoltarea parteneriatelor între companii și a mediului de business local. Primul nostru partener în acest demers a fost Medlife, unul dintre brandurile de încredere din sistemul medical privat românesc.

Dacă sunteți deja membru al CCIBV, beneficiați de condiții speciale pentru serviciile camerale, iar acum programul Member2Member vă aduce prețuri speciale la produsele și serviciile celorlalți membri.

Cum funcționează?

Vă punem la dispoziție lista actualizată a ofertelor disponibile, dar și toate detaliile de care aveți nevoie pentru a vă bucura de aceste campanii după ce veți parcurge pașii de înscriere în acest program.


Căutați ofertele care sunt de interes pentru Dvs.

Serenity Resort este o companie care activează în domeniul turistic și oferă servicii de cazare, restaurant și organizare nunți sau petreceri într-o locație unică, situată pe malul lacului și înconjurată de munți. Resortul dispune de 2 săli de evenimente și 14 vile individuale de cazare.

Serenity Ballroom are un design unic, având o cupolă impresionantă din sticlă.

Discount de 5%

Compania Serenity Resort, membră a CCI Brașov, oferă membrilor CCIBV, prin programul M2M, 5% discount pentru evenimentele corporate pe care doresc sa le organizeze în locațiile lor.

Contact: 

Afrodita Mălureanu – Departament Marketing&PR CCI Brașov

Devino

Partener

Parteneriat

Cei care fac parte din rețeaua CCIBV pot să ofere reduceri celorlalți membri prin încheierea unui parteneriat Member2Member. Acest proces aduce avantaje nu doar beneficiarilor, ci și ofertanților care astfel își pot promova afacerea și dezvolta clientela. Pentru înscrieri și informații, scrieți-ne la luisa.palos@ccibv.ro.

Află primul despre noile beneficii

Devino Partener

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Află mai mult

Programul se adresează și societăților care nu sunt membre CCIBV. Pentru a afla mai multe, așteptăm un email la cristina.sîrbu@ccibv.ro sau un telefon la numărul 0729 839 860.

Vezi parteneriatele active

Află mai mult despre campaniile și parteneriatele active. Descoperă avantajele și oportunitățile programului.

Contact


Departamentul:  Marketing & PR


Luisa Paloș

Șef birou membri

0728 137 727

luisa.palos@ccibv.ro