Responsabilitate Socială

Programe CSR personalizate

Corporate Social Responsibility (CSR) este un angajament asumat de companii pentru a se comporta etic și responsabil față de societate, îmbunătățind în diverse moduri viața comunității.

Pentru a-și atrage angajații, clienții, investițiile și pentru a crește cifra de afaceri, fiecare companie se străduiește să își construiască un brand puternic. CSR-ul este parte integrantă a strategiei oricărei companii.

Camera de Comerț și Industrie Brașov vă stă la dispoziție pentru elaborare unor programe CSR personalizate în funcție de profilul companiei dumneavoastră.

Vă invităm să vă alăturați inițiativelor propuse, indiferent de domeniul dvs. de activitate.

Programe derulate în prezent

Creative Hub CCIBV

Programul Creative Hub lansat de CCIBV vine în sprijinul agenților economici din industriile creative și în întâmpinarea necesităților părinților și copiilor de a petrece timpul liber, cu noi idei de divertisment.
În acest sens, Camera de Comerț și Industrie Brașov invită firmele și persoane fizice autorizate din întreaga țară să își promoveze produsele și serviciile din domeniul do-it-yourself, tabere, școli private, cursuri creative, cursuri de dans, pictură și alte activități de timp liber.
Fiecare entitate va fi promovată online, având ocazia să organizeze, în parteneriat cu CCIBV, Webinarii pe diferite teme de interes.

Parteneri

Adaconi/Dacoart • Științescu Hub Sibiu • PlaYouth • Muzeul Interactiv de Științe Brașov • Creative Learning • Joy Kids Playground Sibiu • Rubik Online • Căutătorii și Cititorii Meseriilor Dispărute • BOA Wood Atelier

Școala Altfel Online și Offline

Programele noastre sunt variate pe tot parcursul anului școlar, având ca obiectiv familiarizarea copiilor cu meseriile viitoare. Atelierele se derulează atât online, cât și offline în funcție de solicitările școlilor și partenerilor noștri. Școala Altfel de Acasă se va lansa în ianuarie 2021, ca un program ce își propune atragerea mai multor companii doritoare să ofere copiilor o abordare “atipică” cu privire la meseriile viitoare utilizând mijloace de predare non-formală.
Programul se implementează la clasele I-VIII pe baza unor kituri de lucru special concepute în funcție de un anumit domeniu de activitate.

Parteneri

Schaeffler România • Adaconi • Academia de Bricolaj

Clasa Atelier / Târg Interactiv Bianual

Acest proiect comun derulat sub forma unui Târg Interactiv Bianual îndeamnă reprezentanții companiilor din diverse domenii de activitate să își facă simțită prezența în liceele și școlile profesionale din județul Brașov, prin prezentare ofertelor și oportunităților pe care tinerii le pot avea la finalizarea studiilor.

Educație cu Profit în Viitor

Pe fondul deficitului forței de muncă și în vederea susținerii ideii învățământului dual, proiectul nostru își propune consolidarea legăturii între mediul afaceri și liceele cu profil tehnologic din județul Brașov. Agenții economici, care doresc să-și prezinte oferta profesională și de practică pot apela la serviciile noastre.
Prin parteneriatele derulate cu liceele și școlile profesionale din Brașov, facilităm organizarea unor prezentări interactive alături de reprezentanții companiilor partenere. Tematica prezentărilor se bazează pe profilul activității firmei partenere, aceasta fiind completată de ateliere practice, unde sunt utilizate kituri de lucru personalizate.

Partenerii noștri actuali

Joysonquin Automotive Systems Romania • JF Furnir • Harsha Engineers • Benchmark Electronics • Arvato Bertelsmann

Campanii Umanitare

Camera de Comerț și Industrie Brașov sprijină comunitatea brașoveană prin campanii umanitare.

Camera de Comerț și Industrie Brașov a acționat întotdeauna ca un liant între companiile din județ și ne-am bucurat de momente minunate împreună!
Campania manitară “Camera de Comerț și Industrie Brașov alături de comunitatea brașoveană în lupta Covid – 19
Campania umanitară „Masa de Paști

Contact


Departament: Marketing & PR


Daniela Dobrai-Palamari