Ziua Energiei Brașov, ediția a XII-a

Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Ediția a XII-a, Brașov, energie regenerabilă și soluții de actualitate… acestea sunt premisele unui eveniment de succes! Suntem mai aproape de Ziua Energiei Brașov, ediția a XII-a!.

Așa cum v-a obișnuit, compania REPOM, în calitate de organizator, va aduce în fața dumneavoastră speakeri din domeniul industriei energetice naționale și europene, cât și factori de decizie guvernamentali. Zoltan Nagy-Bege – vicepreședintele ANRE va fi alături de noi la ediția din acest an și ne va prezenta modurile în care pot fi implementate obiectivele Guvernului României în contextul Pactului verde european și al noilor direcții trasate de pachetul Fit for 55.

Camera de Comerț și Industrie Brașov, prin Centrul Enterprise Europe Network susține evenimentul în calitate de parteneri și vă invită să vă înregistrați în cadrul Zilei Energiei Brașov, din 10 septembrie 2021, Hotel Belvedere – Brașov AICI .

În cel mai scurt timp vom reveni cu agenda conferinței. Pentru mai multe informații, urmăriți pagina web dedicată evenimentului https://ziuaenergiei.ro/ .

 

Detalii

Dată:
septembrie 10, 2021