Invitație la consolid8 Festival 2023

Invitație la consolid8 Festival 2023

Invitație la consolid8 Festival 2023 1000 500

Echipa consolid8 pregătește un nou eveniment inspirațional care să cultive green minds & green lives cu ajutorul tehnologiei: consolid8 Festival – How can we positively impact the next generations – ediția 2023. În acest context, ne face o deosebită plăcere să vă invităm la consolid8 Festival – primul festival din Europa de Est dedicat tehnologiilor verzi și soluțiilor sustenabile de impact, care va avea loc la Brașov în perioada 22-24 septembrie 2023

consolid8 Festival este un concept nou care își propune să spargă bula evenimentelor de business și tech prin crearea de punți și contexte educative care să aducă împreună cât mai mulți oameni care să ia parte la cea mai relevantă discuție de avut – cea despre culoarea viitorului lor. Aducem laolaltă tineri, experți și futurologi din toată lumea, start-up-uri și investitori, reprezentanți ai ecosistemului antreprenorial și mediului de business, factori de decizie, inovatori sociali și membri ai societății civile cu scopul de crea un spațiu de discuții care să stimuleze green minds, green lives & green economies.

Festivalul se va desfășura pe parcursul a trei zile, care vor include trei scene diferite, cu activări și inițiative complementare – consolid8 Talks, consolid8 Hackathon și consolid8 Experiences. Pilonul consolid8 Talks va avea loc pe data de 23 și 24 septembrie la Teatrul Sică Alexandrescu și include sesiuni plenare și de keynote în care vom dezbate ideea sustenabilității, impactului și tehnologiei din diferite unghiuri și industrii. consolid8 Talks va include discursuri inspiraționale și sesiuni de discuții atât în limba română, cât și în limba engleză

Printre speakeri se numără profesioniști extraordinari și cu adevărat inspiraționali precum Neil Harbisson și Daan Roosegaarde. Daan Roosegaarde este fondatorul studioului Roosegaarde, artist, arhitect și inovator, creator al celei mai utilizate piste de biciclete din lume și a celui mai mare purificator de aer din lume, care transformă CO2 capturat în diamante. Neil Harbisson este primul cyborg oficial, recunoscut de guvernul britanic, și un artist daltonist care percepe vibrațiile culorilor folosind o antenă implantată în craniu.

Cheia către un viitor durabil stă în colaborare și acțiune colectivă. Ar fi o mare onoare pentru noi dacă ați putea participa. Credem cu tărie că profesioniștii care abordează cele mai provocatoare probleme ale societății au nevoie de spații pentru inspirație, discuții și networking. Așadar, vă invităm să vă salvați în calendar perioada 22 – 24 septembrie 2023 și să vă alăturați comunității consolid8 în Brașov pentru trei zile pline de discuții de impact!

Accesul este gratuit, însă este necesară rezervarea accesân butonul de mai jos: