Oportunități de afaceri internaționale

Oportunități de afaceri internaționale

Oportunități de afaceri internaționale 1287 962

Polonia

Rebels Valley (RV), firma poloneza de consultanță, este operatorul programului ORLEN Skylight (https://www.orlen.pl/en/about-the-company/innovations/accelerator), o inițiativă unică pe piața europeană.

Programul a fost înființat sub auspiciile ORLEN, cel mai mare conglomerat din Europa Centrală și de Est (in industria petroliera, gaze naturale, energie alternativa – eoliene & reactoare mici modulare SMR; firma de stat; https://www.orlen.pl), generând venituri anuale de peste 10 miliarde EUR.

Rebels Valley este desemnată si plătită de Orlen sa ofere consultanta gratuita firmelor romanesti pentru a fi calificate in proiectele din anexa. Decizia finala de selecție aparține Orlen.

În plus, Rebels Valley cooperează activ cu startup-uri, în special în domeniul tehnologiei sportive, și gestionează cel mai mare program polonez adaptat startup-urilor din acest domeniu – „Startups in the game”, oferindu-le acces la ecosistemul sportiv global. RV cooperează cu Asociația Poloneză de Fotbal (PZPN) și Federația Poloneză de Volei (PZPS), printre altele.

Persoana de contact este: Mr. Tomasz Kowalczyk, Partner at Rebels Valley, tel: +48 607 098 048; e-mail: tom@rebelsvalley.com

Material primit prin amabiltatea Domnului Ştefan POROJAN -Ministru consilier
Biroul de Promovare Comercial-Economică
Ambasada României în Republica Polonă
Adresa: ul. Fr. Chopina 10, 00-559 Warsaw, Republic of Poland
Tel: +48 22 6283300; Mobil: +48 538 397 384
E-mail: varsovia.economic@mae.ro
Website: http://varsovia.mae.ro