Platformă de internaţionalizare a afacerilor

Platformă de internaţionalizare a afacerilor

Platformă de internaţionalizare a afacerilor 2560 980

Camera de Comerţ şi Industrie, Centrul Enterprise Europe Network Braşov, alături de DevelopmentAid, vă prezintă o platformă de internaţionalizare a afacerilor oportună pentru firmele braşovene care doresc să beneficieze de informaţii utile, din diverse domenii.

DevelopmentAid este o organizație lider, inovatoare, care oferă informații complete pentru sectorul internațional de dezvoltare.
Pe site-ul https://www.developmentaid.org/ se găsesc oportunități de finanțare, expertiză și date precise, sunt specializați în atragerea de donatori, agenții, firme de consultanță ONG-uri și consultanți individuali, care lucrează pentru dezvoltarea internațională.

DevelopmentAid asigură servicii pentru clienții interesaţi  de licitaţiile şi granturile publicate pe platformă.

Scopul DevelopmentAid este de a îmbunătăți performanța, promptitudinea și eficacitatea implementării proiectelor internaționale de sprijin pentru dezvoltare.


Membrii Camerei de Comerţ şi Industrie Braşov sunt invitaţi să se inregistreze pe această platformă, beneficiind de următoarele avantaje:

– Posibilitatea membrilor CCIBV de a utiliza Serviciul Call4Partners, care va fi lansat în curând pe DevelopmentAid;

-10% reducere aplicată pentru orice membru CCIBV recomandat care se abonează pe platforma DevelopmentAid, pentru orice pachet de abonament.

Contact

CAMERA DE COMERŢ ŞI INDUSTRIE BRAŞOV

simona.ordace@ccibv.ro