Technology Expo & B2B Meetings

Technology Expo & B2B Meetings

Technology Expo & B2B Meetings 1481 1182
Vă informăm despre evenimentul Technology Expo & B2B Meetings, ce va avea loc la Timișoara.

Technology Expo & B2B Meetings este organizat la CRAFT în sala Polivalenta. Printre partenerii evenimentului se numără Asociația Constructorilor de Automobile din România (ACAROM), Centrul Regional de Competență și Dezvoltare a Furnizorilor în Sectorul Auto – Primăria Timișoara, Centrul Regional de Afaceri Timișoara – Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a Judetul Timis, Transilvania Business, TechnoMarket si Intradefairs.

Atât participarea fizică (la locația Expo) cât și cea virtuală (online) sunt disponibile pentru expo, prezentări și întâlniri B2B.

Vă recomandăm serviciul B2B Meetings, deoarece această opțiune vă oferă posibilitatea de a trimite invitații pentru întâlniri și de a planifica întâlniri cu alți participanți folosind Planificatorul de întâlniri online.

Întâlnirile vor avea loc la Expo dacă ambele părți sunt la Expo sau prin videoconferință (folosind Zoom sau un alt software de aplicație la alegere) dacă una sau ambele părți participă virtual (online). În perioada de planificare a întâlnirilor online, vă rugăm să verificați la fiecare 2-3 zile ce companii s-au înregistrat și să trimiteți invitații la întâlniri celor care sunt interesante pentru compania dumneavoastră

După înregistrare, vă recomandăm să folosiți aplicația online Invită la Eveniment, disponibilă în contul tău, pentru a invita furnizorii și cumpărătorii de tehnologie la eveniment.

Data: 30Mai 2024; locația: Timișoara. Sala Polivalentă