Ofertă specială pentru membrii CCI Brașov prin programul M2M

Ofertă specială pentru membrii CCI Brașov prin programul M2M

Ofertă specială pentru membrii CCI Brașov prin programul M2M 945 709

Sărbătorește finalul de an alături de colegi la Serenity Resort, în mijlocul naturii!

Compania  Serenity Resort, membră a CCI  Brașov,  oferă membrilor CCIBV, prin programul M2M,  5% discount pentru evenimentele corporate pe care doresc sa le organizeze în locațiile lor.

Înconjurat de munți și situat pe malul lacului, Resortul dispune de 2 săli de evenimente și 14 vile individuale de cazare.

Serenity Ballroom are un design unic, având o cupolă impresionantă din sticlă.

Numărul minim de persoane este de 100, iar capacitatea maximă este de până la 500 de persoane. Sala este dotată cu cel mai recent sistem de sonorizare Meyer Sound, lumini, mese, scaune din catifea și, de asemenea, cu o terasă generoasă acoperită cu pergolă retractabilă. Atmosfera este completată de fântâna din fața sălii.

Pontonul este situat pe malul lacului, fiind perfect pentru evenimente mai restrânse. Capacitatea maximă este de până la 40 de persoane.

Pentru petrecerea perfectă se pot adăuga momente precum: foc de tabără, live cooking (midii, proțap de curcan, gulaș de vită) sau foc de artificii.

Serenity Resort este alegerea potrivită, iar pentru orice modificare sau solicitare vă stăm cu drag la dispoziție pentru a vă putea creiona evenimentul după dorințele dumneavoastră, flexibilitatea fiind punctul nostru forte.

Contact

Afrodita Mălureanu – Departament Marketing&PR CCI Brașov

02680547 084
afrodita.malureanu@ccibv.ro