Conferinƫa Smart Cities of Romania

Conferinƫa Smart Cities of Romania

Conferinƫa Smart Cities of Romania 1495 972


Camera de Comerț și Industrie a României  s-a alăturat SMART CITIES OF ROMÂNIA CLUSTER şi susține expo-conferinţa “Smart Cities of România“ – SCoR 2022, a cărei temă principală este în acest an ”Tehnologii pentru dezvoltare sustenabilă și reziliență”. Conferința va avea loc pe 10 noiembrie 2022 și o veți putea urmări online, indiferent de locația în care vă aflați.

Camera de Comerţ şi Industrie a României a devenit partener instituţional al conferinţei “Smart Cities of România“ – SCoR 2022. Considerăm ca subiectul smart city are o importanţă critică pentru dezvoltarea României, iar mediul de business ale cărui interese le reprezentăm este unul dintre principalii beneficiari. Smart city este un concept de dezvoltare urbană care generează atât beneficii, cât şi oportunități de afaceri și prin urmare vă invităm să fiţi acolo unde se discută şi se proiectează viitorul.

Obiectivele pentru dezvoltare sustenabilă reprezintă orientarea principală pe plan mondial, precum și fundamentul programelor de finanțare ale UE sau ale altor fonduri de investiții. Programele de finanțare în curs – PNRR, POR 2021-2027 – pe care România urmează să le deruleze sunt construite în acest mod și reprezintă principala oportunitate de investiții în următorii ani. Pe de altă parte ultimii ani au relevat fenomene perturbatoare de mare amploare, precum pandemia COVID sau războiul din Ucraina și, implicit, nevoia creșterii capacității și competențelor de răspuns la astfel de fenomene, de dezvoltare sustenabilă și reziliență, de dezbatere a modalităților de aplicare a acestora pentru realizarea investițiilor în perspectiva imediată și pe termen mediu.

Temele propuse pentru SCoR 2022 sunt:
• Clădirile inteligente, eficiente energetic – obiectiv al valului renovării
• Eficiența energetică a comunităților
• Transformarea digitală în sectorul public și în industrie. Oportunitățile oferite de serviciile în cloud
• Energie sustenabilă
• Mobilitate urbană – soluții moderne și schimbarea de mentalitate
• Dezvoltarea urbană în perspectiva 2027. Infrastructura orașelor inteligente. Managementul dezvoltării sustenabile
• Siguranță publică

Invităm întreg ecosistemul de afaceri afiliat Camerei de Comerţ si Industrie a României şi Camerelor de Comerţ Judeţene să fie alături de Smart Cities of România CLUSTER la aceasta tribună şi să asculte poveştile de success, dar şi sfaturile experţilor din domeniu. Este o conferinţă prestigioasă, ajunsă la a VIII-a ediţie și la care participa cele mai relevante organizaţii publice şi private.

Pentru mai multe informaţii, înregistrare gratuită și agenda evenimentului  accesaţi butoanele de mai jos

Vă invităm în audienţa online! Vă puteţi înregistra aici!

Smart Cities of România CLUSTER este una dintre cele mai apreciate tribune. La fiecare dintre ediţiile precedente au participat peste 400 de specialişti din cele mai prestigioase organizaţii publice şi private, iar schimbul de idei a fost intens.

Deveniţi membru al Smart Cities of Romania Cluster, accesând mai multe detalii aici

Contact: Liliana BALICI, Conference Manager
secretariat@scorcluster.ro, liliana.balici@scorcluster.ro