AAHAR – Târgul Internațional de Alimentație și Ospitalitate, India

AAHAR – Târgul Internațional de Alimentație și Ospitalitate, India

AAHAR – Târgul Internațional de Alimentație și Ospitalitate, India 2560 782

Cea de-a 36-a ediție a expoziției anuale emblematice B2B, „AAHAR – Târgul Internațional de Alimentație și Ospitalitate”  de la Pragati Maidan, New Delhi, se va desfășura  în perioada 26-30 aprilie 2022.

AAHAR este un brand foarte popular în domeniul expozițiilor F&B (food&beverages)  din India și este bine stabilit ca o expoziție pentru promovarea vânzărilor/exporturilor, organizată de Organizația pentru Promovarea Comerțului din India (ITPO), un organism comercial al Guvernului Indiei.

AAHAR este platforma ideală pentru industria alimentară și a ospitalității pentru prezentarea produselor și a ofertelor de înaltă calitate unui număr mare de cumpărători/directori de aprovizionare care vizitează expoziția.

India este al doilea cel mai mare producător de alimente din lume, după China și are potențialul de a fi cel mai mare, sectorul alimentar și agricol contribuind cu aproximativ 26% din PIB-ul Indiei. Producția totală de alimente din India este probabil să se dubleze în următorii zece ani și există o oportunitate pentru investiții mari în tehnologiile, abilitățile și echipamentele de prelucrare a alimentelor, în special în domeniile conservelor, lactatelor și procesării alimentelor, procesării de specialitate, ambalajului, alimente congelate/refrigerare și procesare termică. Fructele și legumele, pescuit, lapte și produse lactate, carne și păsări de curte, alimente ambalate/conveniente, băuturi alcoolice și băuturi răcoritoare și cereale sunt sub-sectoare importante ale industriei de prelucrare a alimentelor. Alimentele sănătoase și suplimentele alimentare sănătoase sunt un alt segment în creștere rapidă al acestei industrii, care câștigă o popularitate vastă în rândul celor conștienți de sănătate. AAHAR oferă o comunicare live bidirecțională între producătorii de produse alimentare exponenți și cumpărătorii participanți.

La ultima ediție,  Aahar  s-a bucurat de  participarea a peste 700 de expozanți și  a 40.000 de vizitatori profesioniști, dovedindu-se a fi destinația supremă pentru furnizorii globali și aprovizionarea produselor. AAHAR oferă un forum reputat și de încredere pentru comunitatea  cumpărătorilor de a-și procura produse și servicii de calitate superioară de la cei mai buni furnizori.

Pentru a încuraja profesioniștii să viziteze ediția 2022 a AAHAR, ITPO va sprijini cumpărători interesați, care vor fi selecționați printr-un program dedicat de asistență pentru cumpărători:Programul buyer.

Pentru a facilita vizita, ITPO va asigura trei zile de cazare la hotel  în condiții de siguranță  și igienă și va rambursa cheltuielile de călătorie (clasa economică – Maximum 75.000 Rs/ ) unui delegat de la o companie la nivel de director/executiv superior/agent de aprovizionare.

Broșura târgului AAHAR poate fi consultată mai jos.

Delegații/companiile interesate pentru programul de buyer pot completa formularul de mai jos  sau o pot contacta pe doamna Hema Maity, director general ITPO, la adresa de e-mail : hemamaity@itpo.gov.in.

Material primit prin amabilitatea Ambasadei Indiei la București.

Arijit Laha – Attache (Commercial)

0733 063 725

marketing.bucharest@mea.gov.in