Aeroponix Robotics, compania care a dezvoltat primul sistem aeroponic din Romania

Aeroponix Robotics, compania care a dezvoltat primul sistem aeroponic din Romania

Aeroponix Robotics, compania care a dezvoltat primul sistem aeroponic din Romania 1710 813


Urăm bun venit în comunitatea membrilor Camerei de Comerț și Industrie  Brașov  societății Aeroponix Robotics, companie care a dezvoltat primul sistem aeroponic din Romania.

Sistemul de aeroponie pune în funcțiune aerul pentru a produce recolte. Este vorba despre creșterea plantelor într-un mediu fără sol, cu rădăcinile suspendate în aer, peste care apa încarcată cu nutrienți este pulverizată periodic.

Aeroponix este un sistem de cultivare verticală ecologic, ușor de utilizat și accesibil, care oferă microplante organice cu creștere rapidă pe tot parcursul anului, în mai puțin de 2 metri pătrați.

Să schimbăm lumea!  Peste 85% din consumul mondial de apă dulce este în irigare. Agricultura tradițională generează deșeuri uriașe, poluare și are o amprentă mare de carbon. Tehnologia aeroponică poate schimba asta.

Sistemul vertical aeroponic contribuie la conservarea planetei în timp ce ofera microverduri intens aromate, bogate în nutrienți, proaspete în fiecare zi a anului. Este simplu și accesibil atât pentru gospodării și birouri, cât și pentru domeniul HORECA.

Contact:Stefan Arsene
telefon: 0748 920 624
http://aeroponix.ro/
https://www.facebook.com/AeroponixRobotics