BIFE-SIM – Târgul Internațional de Mobilă, Echipamente și Accesorii 2022

BIFE-SIM – Târgul Internațional de Mobilă, Echipamente și Accesorii 2022

BIFE-SIM – Târgul Internațional de Mobilă, Echipamente și Accesorii 2022 2458 1826

Romexpo în colaborare cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România (APMR) și Camerele de Comerț și Industrie din România (CCIR), organizează:  BIFE – SIM – Târg internațional de mobilă, accesorii și echipamente,
în perioada 22 – 25 septembrie 2022, în Pavilionul B2

Târgul internațional BIFE – SIM continuă tradiția la cea de-a 31-a ediție!

Expoziția își propune să prezinte noutăți din industria mobilei și se adresează companiilor de profil din România și din străinatate, respectiv: producătorilor, importatorilor, distribuitorilor de mobilier și decorațiuni specifice, cât și celor care produc sau comercializează echipamente și accesorii pentru industria lemnului.

Târgul BIFE – SIM reprezintă oportunitatea de a întâlni noi clienți, parteneri de afaceri, clienții actuali și potențiali, lideri de opinie, într-un cadru necesar dialogului de business și într-un mediu profesionist.

Prin organizarea Târgului BIFE – SIM, Romexpo și partenerii săi sprijină si promovează mediul de afaceri din România, susținând astfel companiile și politicile de dezvoltare ale acestora.

Pentru că ne dorim revenirea la normalitate, încurajăm toate firmele din domeniu să-și creeze strategia de participare la BIFE – SIM 2022, aceasta reprezentând cea mai eficace variantă de promovare a produselor și serviciilor din domeniu, într-un cadru profesionist, în mediul fizic.

Subliniem cu această ocazie oportunitatea pe care o oferă târgurile prezentate pentru companiile interesate de extinderea pe alte piețe.

Contact

Mihaela PANE – Coordonator Proiect

0749 275 222

bifesim@romexpo.ro; mihaela.pane@romexpo.ro