Campanie umanitară ”Comunitatea de afaceri brașoveană alături de refugiații din Ucraina”

Campanie umanitară ”Comunitatea de afaceri brașoveană alături de refugiații din Ucraina”

Campanie umanitară ”Comunitatea de afaceri brașoveană alături de refugiații din Ucraina” 2560 846

Camera de Comerț și Industrie Brașov se implică activ în campania umanitară de strângere de ajutoare pentru refugiații din Ucraina, alături de unul dintre membrii săi, societatea VIP DAY TOURS S.R.L. – organizatorul logisticii de transport.

Facem apel către toate societățile brașovene, pentru a ajuta în colectarea următoarelor materiale necesare pentru oamenii care au sosit din Ucraina pe teritoriul României, în contextul actual al războiului:
PĂTURI,
PRODUSE DE IGIENĂ (săpun, șampon, pastă dinți, periuțe dinți, absorbante, etc.),
MEDICAMENTE, CU EXCEPȚIA ANTIBIOTICELOR (No-Spa, antitermice, analgezice, antiinflamatoare, vitamine, vitamine copii – Ascovit, etc…),
LAPTE PRAF,
SCUTECE PENTRU COPII,
BATERII (AAA R3 alcaline, 1.5V,  AA R6 alcaline),
FRUCTE: PORTOCALE, BANANE, MERE și altele.

Prin amabilitatea domnului Pinciu Vlad, societatea VIP DAY TOURS S.R.L. colectează ajutoare din mai multe județe, iar în județul Brașov, în fiecare LUNI, MIERCURI și VINERI, orele 11.00-12.00, asigură cu autovehicule proprii, transportul gratuit al acestor materiale.

În condițiile în care se fac donații mai voluminoase, punctul de întâlnire va fi în parcare la CORESI SHOPING RESORT (în zilele și orele menționate mai sus), iar dacă donațiile sunt mai mici, se pot aduce la sediul Camerei de Comerț și Industrie Brașov.

Suntem convinși că putem să ne mobilizăm și ÎMPREUNĂ SĂ AJUTĂM!

Contact

Alina Nicoleta GROȘANU

DIRECTOR  DEPARTAMENT JURIDIC ARBITRAJ RESURSE UMANE

0728 137 736
alina.grosanu@ccibv.ro