300 antreprenori se întrunesc la Brașov în cadrul conferinței Business Brains

300 antreprenori se întrunesc la Brașov în cadrul conferinței Business Brains

300 antreprenori se întrunesc la Brașov în cadrul conferinței Business Brains 1181 886

Peste 300 de antreprenori din România, Franța, SUA, Dubai  și Republica Moldova se vor întâlni în cadrul conferinței Business Brains, la Poiana Brașov pe 3 noiembrie 2022 pentru a discuta despre cum să se adapteze la mediul de afaceri în schimbare și despre provocările antreprenoriale actuale.

Clubul Oamenilor de Afaceri din Basarabia este mândră să găzduiască această ocazie unică pentru liderii de afaceri din întreaga țară de a se reuni pentru a face schimb de experiență între toți membrii comunității de afaceri – de la investitori, antreprenori și top manageri, până la viitori startuperi și tineri interesați de business. În plus, în cadrul sesiunii de networking din cadrul conferinței Business Brains, participanții vor avea șansa unică de a stabili relații cu potențiali investitori, cu antreprenori experimentați și chiar diplomați.

Conferința din acest an va fi una interesantă, cu prezentări și discuții susținute de speakeri distinși, care se vor expune despre cele mai recente schimbări din lumea afacerilor, precum și sfaturi practice despre cum să le facem față.

Agenda ediției din acest an include workshop-uri, paneluri de discuții și prezentări ale unor experți de top din industriile lor, directori executivi și investitori cu afaceri de succes pe piețele din România, Republica Moldova și alte țări.

Accesul la conferința se va face în limita locurilor disponibile, pe baza de bilet, disponibile pe bilete.businessbrains.ro.  Participarea online este gratuită, detalii suplimentare vor fi anunțate pe BusinessBrains.ro și rețelele de socializare.

Contact:

Ionela Solomon – Secretar General – Asociația Clubul Oamenilor de Afaceri Basarabia