Conferinţa Great People Inside, ”Everything HR”

Conferinţa Great People Inside, ”Everything HR”

Conferinţa Great People Inside, ”Everything HR” 1260 942
Braşovenii au şansa să descopere viitorul şi succesul în Resurse Umane la Conferinţa Great People Inside, ”Everything HR”, eveniment susţinut de NewsBV.ro, care se va desfăşura la Hotel Qosmo din Brașov.

Speakeri internaţionali de top vor fi prezenţi la cea de-a XIX-a ediție a Conferinței Great People Inside, “Everything HR”, un eveniment deosebit care va avea loc în perioada 29-30 Mai la Hotel Qosmo din Brașov.

Acesta este un eveniment de neratat!

Participanții vor avea șansa de a asculta și de a învăța de la speakeri TedX de renume internațional ca Anil Seth, Itay Talgam și Perry Timms, preum și alte nume importante din industrie: Tracie Sponenberg, Onyi Anyado, Zarja Cibej, Rick Yvanovich, Enrico Banchi, Pedro Pinto, Flaviu Cicirean, Mihai Găvan, Alina Grozescu.

De la Incluziunea la locul de muncă la Inteligența Artificială, discutăm care sunt tendințele, aspectele la care să fim atenți și cum arată viitorul resurselor umane. Vor participa specialiști din HR, directori, manageri, antreprenori, oameni de vânzări și marketing, traineri, psihologi cu care poți interacționa în pauzele de networking.

Iată câteva motive pentru care să participați:
–  acces la prezentări inspiraționale și discuții provocatoare care te vor ajuta să-ți îmbunătățești abilitățile și să-ți dezvolți cunoștințele în domeniul HR;
– conectare cu alți specialiști, găsești posibili colaboratori sau chiar clienți noi prin prospectarea pieței și poți pune întrebări punctuale speakerilor în panel sau chiar în pauze;
– aflați informații avizate, ultimele noutăți direct de la profesioniști de top din industrie, de renume internațional și național;
Petrecere Brașov by Night
– Investești în dezvoltarea ta și înveți noi abilități pe care le poți da mai departe în munca ta;
– Seara primei zilei ne va găsi petrecând într-un cadru relaxant la Petrecerea Brașov by Night;
– Susții cauza pentru care noi ne unim anul acesta, Asociația Bastonul Alb;
– Poți câștiga cel puțin unul dintre premiile oferite de Partenerii noștri Networking;
– Iar dacă nu ești din Brașov, te alegi cu o vizită într-un oraș cald și primitor, detașându-te de ritmul zilnic și fiind într-un mediu de învățare;

Ni s-au alăturat mulți speakeri și anul acesta, printre care îi menționăm pe:
Anil Seth este un cercetător de vârf în domeniul neuroștiinței, cunoscut pentru lucrările sale despre percepția realității și impactul acesteia asupra comportamentului uman.
Itay Talgam, dirijor și expert în leadership, utilizează metaforele muzicale pentru a ilustra concepte esențiale de leadership și echipă.
Perry Timms este un expert în inovație și transformare organizațională, cunoscut pentru abordarea sa unică în crearea culturilor de muncă creative și inovatoare.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, speakeri și modalitatea de înscriere AICI

Data: 29 -30  mai 2024 ;  locația: Hotel Qosmo Brașov