Conferințele Sufletului în Business

Conferințele Sufletului în Business

Conferințele Sufletului în Business 1741 968
Conferințele Sufletului în Business by Aliz Kosza, Business mentor & Strateg| BookTes, se vor desfașura la Centrul Cultural  Reduta din Brașov.

Mai sunt 10 zile până la conferința aniversară 🎤!
Vino să asculți povești reale, studii de caz românești: practică și NU teorie, într-un format aparte 📝.

Intrarea este liberă, înregistrează-te AICI 👇:

Dacă te întrebi: de ce să particip sau cine este Aliz Kosza (www.alizkosza.ro) iată argumentul: una dintre cele mai experimentate femei din business-ul românesc, cu o carieră profesională de 44 ani, din care peste 35 în business: fost CEO, de 10 ani business mentor&strateg, cu peste 80 de proiecte la activ.

Despre Conferințele “Sufletul în business”
Acum 10 ani s-a lansat pe scena Teatrului Național, conceptul Conferințelor „Sufletul în business”, atunci, multă lume nu a înțeles esența mesajelor transmise. Erau mulți sceptici în sală… și iată, la 10 ani distanță, se vorbește în business din ce în ce mai mult despre: oameni, suflet, emoție, echilibru.

Lumea se transformă…Există o aplecare din ce în ce mai mare către ființa umană, către autenticitate, creativitate și talent individual. Oamenii s-au săturat să mai fie considerați doar niște instrumente de lucru („capital uman”): sunt liberi, sunt creativi, au idei, opinii și vor să-și valorifice talentele. Iar companiile vor trebui să țină pasul cu aceasta transformare…

Da, există suflet în business! Așa cum Aliz demonstrează cu studii de caz, în toate conferințele și cu proiectele de mentorat în business. Starea de bine a angajaților are o influență semnificativă în rezultatele financiare.

Cifrele sunt doar consecințele pozitive ale faptelor noastre. În spatele cifrelor și a sistemelor sunt oamenii.

Ne bucurăm enorm să constatăm că la evenimente începe, în sfârșit, să primeze și CONȚINUTUL. Pe antreprenori și oamenii din business îi interesează soluțiile PRACTICE și nu teoria; doresc să audă CUM să facă lucrurile și nu CE să facă.
Acest CUM justifică iubirea pentru oameni prin calitatea și proporțiile relațiilor interumane.

Secretul reușitei – în orice domeniu – sunt oamenii!

Data: 24 Mai 2023; Locația: Centrul Cultural Reduta Brașov; Ora: 10.00