Congresul Național de SSM „Smart & Safe Work”

Congresul Național de SSM „Smart & Safe Work”

Congresul Național de SSM „Smart & Safe Work” 703 588
Președintele CCI Brașov, domnul Silviu Costea, speaker în cadrul Congresului Național de SSM „Smart & Safe Work”.

Evenimentul își propune să aducă împreună profesioniști, specialiști, implicați în domeniul Securității și Sănătății în Muncă cu scopul de a împărtăși cunoștințe, exemple de bună practică și nu în ultimul rând de a prezenta noile tendințe regăsite la nivel național și internațional în materie de SSM.

Pe lângă nota oficială a evenimentului, informațiile din domeniul SSM cât și PSI bazate pe legislație și informații oficiale, dorim să ne bucurăm de un networking de calitate alături de specialiștii din domeniul nostru.

DE CE SĂ PARTICIPI?
1. Vor fi prezentate practici și metode moderne utilizate în Securitatea și Sănătatea în Muncă precum și tendințe noi și viitoare.
2. Vor fi prezentări și dezbateri privind modificări legislative în SSM de care angajatorii și lucrătorii au nevoie în activitatea zilnică.
3. Vei descoperi noi oportunități legate de cariera profesională în domeniul SSM.
4. Vor fi prezenți parteneri care vor prezenta produse și tehnologii din domeniul SSM.
5. Vor participa invitați și speakeri de renume național și internațional ce vor împărtăși din experiența și expertiza lor.
6. Pentru numărul mare de specialiști, experți și consultanți din diverse domenii care sunt prezenți la evenimente pentru a te ajuta să găsești soluții și răspunsuri la problemele si provocările cu care te confrunți.
7. Vor exista sesiuni de Q&A unde poți adresa întrebări la care dorești să primești un răspuns clar și concis.
8. Te vei bucura de un Networking de calitate în compania specialiștilor

Moderatori: Petrică Mureșan – Manager SSM.ro by Consultia și Diana Lupu – Manager Pagus Corporation

Eveniment organizat fără implicarea ARSSM.

Și TU poți fi parte în procesul creării unei culturi moderne în domeniul SSM!

Vă așteptăm la eveniment!

LOCURI LIMITATE: (maxim 300 de participanți)

Data: 5 aprilie 2024; ora:9,00; locația: Aula „Sergiu Chiriacescu”a Universității Transilvania Brașov, Strada Iuliu Maniu 41A, Brașov

Taxa de participare: 450 lei +TVA

După completarea formularului veți primiți automat un mesaj de confirmare a înscrierii cu toate detaliile legate de plată și facturare. Facturile fiscale se emit pentru toți participanții în maxim 2 zile lucrătoare de la înscrierea și achitarea taxei. În momentul încasării taxei, primiți imediat un mesaj de confirmare a înregistrării plății și o confirmare a locului dumneavoastră la Congres alături de toate informațiile necesare.

Contact

Marina Ștefania Neghina

vanzari@consultia.ro

0736 777 700