COSMETICS BEAUTY HAIR – 2024

COSMETICS BEAUTY HAIR – 2024

COSMETICS BEAUTY HAIR – 2024 1477 1181


Romexpo în colaborare în colaborare cu Camerele de Comerț si Industrie din Romania, organizează:
COSMETICS BEAUTY HAIR
Expoziție internațională de produse și echipamente pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură, 19 – 22 septembrie 2024, Pavilion B1

Tematica variată a expoziției acoperă fiecare sector al industriei cosmeticelor, reunind în cadrul expoziției producători, importatori și distribuitori de produse, echipamente și mobilier pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură.
• COSMETICS BEAUTY HAIR reprezintă oportunitatea de a întâlni noi clienți, parteneri de afaceri, clienții actuali și potențiali, lideri de opinie, într-un cadru necesar dialogului de business și într-un mediu profesionist.
• Prin organizarea expoziției COSMETICS BEAUTY HAIR, Romexpo și partenerii săi sprijină și promovează mediul de afaceri din România, susținând astfel companiile și politicile de dezvoltare ale acestora.

Încurajăm toate firmele din domeniu să-și creeze strategia de participare la COSMETICS BEAUTY HAIR 2024, aceasta reprezentând cea mai eficace variantă de promovare a produselor și serviciilor din domeniu, într-un cadru profesionist.

Contact

Mihaela COSTENIUC – Coordonator Proiect

0749 275 222

mihaela.costeniuc@romexpo.ro